Amerikietis įsitikinęs, kad nufotografavo savo tragiškai žuvusio 9 m. sūnaus vėlę  (11)

Devynerių metų Nicolas McCabe'as žuvo šių metų gegužės 20 dieną, kuomet tornadas JAV Oklahomos valstijoje Muro miestelyje stovėjusią „Plaza Towers“ pradinę mokyklą sugriovė iki pamatų. Liepos 4 d. nufotografavęs savo dukterėčią žuvusio berniuko tėvas neteko amo – jis teigia nuotraukoje pamatęs ir savo sūnaus veidą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Aš negalėjau patikėti tuo, ką pamačiau. Nicolas labai mėgo liepos 4-ąją (tądien JAV švenčiama nepriklausomybės diena) Jam patiko fejerverkai“, – pasakojo vyras. Scottas McCabe'as mobiliuoju telefonu norėjo užfiksuoti su fejerverku žaidžiančią savo dukterėčią. „Pamatęs nuotrauką mano brolis apstulbo. Vėliau jis sakė, kad nuo to, ką pamatė, jam pasišiaušė plaukai. Aš pats buvau ištiktas šoko. Tai labai stipriai mane paveikė“, – prisiminė sūnaus netekęs tėvas. Nuotraukoje matomi du veidai. Jų spalviniai tonai ir veido bruožai skiriasi. „Akivaizdu, kad antras veidas tikrai ne Madison. Nuotraukoje du žmonės. Tiksliau, vienas žmogus ir viena vėlė. Aš jaučiu, kad mano sūnus yra šalia“, – teigė skaudžią netektį išgyvenęs vyras. Nicolas buvo palaidotas su raudonais savo mokyklos „Plaza Towers“ marškinėliais. S.McCabe'as sakė galintis juos įžiūrėti ir nuotraukoje.
Daugelis skeptiškai vertina šią nuotrauką ir teigia, jog tai tik efektas, atsiradęs dėl staiga pajudinto mobiliojo telefono. Pats S.McCabe'as teigė nesiekęs populiarumo ir ilgą laiką apie nuotraukas net nekalbėjęs, kol žurnalistai patys jų nepamatė jo „Facebook“ profilyje. Jis patikino, kad jam nesvarbi aplinkinių nuomonė, o jis pats žino, kas užfiksuota nuotraukoje.

Oklahomos tornadas „Plaza Towers“ pradinę mokyklą netikėtai užgriuvo gegužės 20 d. popietę. Nuo mokyklos pastato buvo nuplėštas stogas, o po kelių akimirkų ir pats pastatas buvo sulygintas su žeme.

Be Nicolaso, šioje mokykoje žuvo dar šeši moksleiviai. Juos prispaudė griūvančios pastato sienos. Pranešta, jog mirties priežastimi galėjo tapti ne pats smūgis, o per trūkusius vamzdžius patalpas užtvindęs vanduo – vaikams pritrūko oro.

Pastate nebuvo slėptuvės nuo tornado, nes mokykla tiesiog neturėjo pinigų jai įsirengti. Nors panašūs tornadas šią valstiją siaubia nuolat, o miestelis su panašia nelaime susidūrė prieš 14 metų, iki šiol daugelis švietimo įstaigų tokių slėptuvių nėra įsirengusios.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(28)
(0)
(8)

Komentarai (11)