Istorikai skelbia iššifravę painią Nostradamo pranašystę apie pabėgėlius: Europos laukia krachas  (23)

Kai atsidarys senosios žemės durys,

Suplus ten visi varguoliai.

Didieji norėdami gėrio ir taikos,

Nežinodami atplukdys pabaigą į savo namus. – taip skamba ištrauka iš Nostradamo ketureilio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologai, istorikai ir senovinių rankraščių ekspertai tvirtina, kad jiems pavyko iššifruoti Nostradamo pranašystes, kurios, pasak jų, Europai nieko gero artimiausiu metu nežada. Ar garsusis žiniuonis  galėjo nuspėti artimiausiu metu laukianti Europos krachą dėl pabėgėlių iš Artimųjų Rytų?

Nostradamo vardą tikriausiai bent kartą yra girdėjęs kiekvienas žmogus. Niekas nepaskelbė tiek daug tokių paslaptingų ir toli siekiančių pranašysčių kaip šis žmogus, kurio žodžiai pasaulio istorijoje išsipildė ne vieną kartą.

Rimtai vertinti Nostradamo žodžius pradėta po to, kai, pasak mokslininkų, šis nuspėjo Ispanijos karaliaus Filipo II mirtį. Visas ateities vizijas pranašas aprašė eilėraščio pavidalu. Savo katrenuose (katrenas – eilėraštis sudarytas iš 4 eilučių) teisingai nuspėjo įvairius svarbiausius istorinius įvykius.

Istorikai ir senovinių rankraščių ekspertai vieningai tvirtina, kad iššifruoti pranašo katrenus kartais būna labai sudėtinga, tačiau pastarieji įvykiai Europoje susiję su pabėgėliais iš Irako, Sirijos ir Libijos įžiebė naują diskusiją ar kartais ne apie dabartinius įvykius perspėjo pats Nostradamas?

Istorikai atkreipė demėsį į šiuos pranašo katrenus:

Kai atsidarys senosios žemės durys,
Suplus ten visi varguoliai.
Didieji norėdami gėrio ir taikos,
Nežinodami atplukdys pabaigą į savo namus.

Prisidengę nuskriaustaisiais,
Siaubūnai atneš chaoso ir kraujo bangas.
Tik sutrypti ir išnaikinti,
Supras, kad atėjo senosios žemės kracho epocha.


Italijos politologas Džiuzepė Veliči yra įsitikinęs, kad šie katrenai tiksliausiai apibūdina šių dienų realijas: „Daug proto nereikia, kad sugebėtum susieti dabartinius įvykius Europoje su Nostradamo žodžiais. Europos laukia greitas krachas, o jis įvyks kai prasidės pabėgėlių integracija į Europos valstybes.“ – įsitikinės politologas.

Neseniai žiniasklaida pranešė, kad daugiau kaip 4 tūkstančiai teroristinės organizacijos „Islamo valstybė“ narių kaip pabėgėliai prasmuko į Europos Sąjungos valstybes. Pranešama, kad bebaimiai ir itin žiaurūs sukilėliai įsilieja į pabėgėlių srautus Turkijos Izmiro ir Mersino miestuose, iš kur per Viduržemio jūrą pasiekia Italiją.

„Sunday Express“ laikraščio šaltinis iš „Islamo valstybės“ pareiškė, kad teroristų infiltravimas – tai keršto už oro antpuolius, kuriuos vykdo JAV vadovaujama tarptautinė koalicija, pradžia: „Mes norime sukurti kalifatą ne tik Sirijoje, bet ir visame pasaulyje. Bus daug kraujo kol europiečiai supras, kad mūsų religija yra teisinga religija.“, – teigiama vieno ISIS nario pareiškime.

Istorikas iš Portugalijos Pedro Aloisio kuris daugiau nei 20 metų analizuoja Nostradamo katrenus tvirtina, kad eilės:

„Prisidengę nuskriaustaisiais,
Siaubūnai atneš chaoso ir kraujo bangas.“


yra daugiau nei iškalbingos. Pasak istoriko, ISIS nariai prisidengę žmonėmis kuriems iš tiesų reikalinga pagalba, pradės masiškus teroristinius išpuolius Europoje dėl kurių žus daugybė žmonių: „Tai bus tarsi revoliucija ir tik stebuklas galės mus išgelbėti. Prognozuoju, kad per artimiausius 20 metų patys europiečiai gali būti panašioje situacijoje kaip šie pabėgėliai kurie dabar masiškai plūsta į Europą.“

Tik sutrypti ir išnaikinti,
Supras, kad atėjo senosios žemės kracho epocha.


„Suprasime kas atsitiko tada kai jau bus per vėlu.“, – nieko gero nežadančiai užbaigia Portugalijos istorikas. Tikėti Nostradamo pranašystėmis ar ne yra jūsų reikalas, tačiau, kaip sakoma, iš eilių žodžių neišmesi. Belieka viltis, kad šį kartą žiniuonis suklydo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: anomalija.lt
(581)
(128)
(453)

Komentarai (23)