NSO: išslaptinta tikrovė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tas_pac 2008-07-02 16:45
Kiek girdėjau visatoja apytksliai 3% yra tinkamos gyvybiai.
Anonymous 2008-07-02 17:07
Idomus zmones kurie ant tiek susireiksmina kad pradeda aiskint kad mes vieninteliai daugiau gyvybes niekur nera, nes mes radom planetu o jos negyvenamos. Leiskit paklausti koki procenta planetu radome? ir is to sekantis klausimas Kokias planetas randame? radom procenta artejanti i nuli, o planetos tik dujiniai arba kieti milzinai. Beje is kur mum zinoti kokiu formu gyvybe gali buti? Gal jai nereikia nei deguonies ne vandens nei atmosferos. mes ce sedim sau kaip primatai ir spangstam. Musu smegenelem dar oi kiek daug nesuvokiamu dalyku yra....
Anonymous 2008-07-02 17:32
Tie mokslininku speliojimai tai... Absoliučiai viskas įmanoma tik gal ne taip kaip mes įsivaizduojame.
Anonymous 2008-07-02 18:35
kas domis tas supranta
Ugnyteee 2008-07-02 18:47
Jis nesuklydo,pasakydamas,kad tokiu planetu dar nesurasta ( as pati ta pasakiau praeitam poste) bet jis labai smarkai suklydo padarydamas isvadas. Jis pasake , kad mes stebime 50mln galaktiku ir ne vienoje is ju neradome gyvybei tinkancios planetos-is jo pasakymo galima suprasti,kad mes radome bent po 1 % planetu visose tose 50mln galaktiku ir ne viena netinkama gyvybei.O tai netiesa. Mes neradome ne 1 % ar netgi ne 0,1% planetu savo galaktikoje. Taip,neradome kol kas ne vienos tinkamos gyvybei planetos- bet ar zinai kiek is viso mes ju tik radome ? Maziau nei 500 ! Ir tai tik musu galaktikoje ir maziau nei uz puse milijono sviesmeciu,DAUG maziau (bijau apsizioplint skaiciuose,todel pasakiau didoka skaiciu del kurio garantuoju), ir tai, maziausia rasta planeta- 3 kartus didesne uz zeme ( dabar jau tikslus skaicius http://www.universetoday.com/2008/06/02 ... the-earth/ ) OK,kaip aiskiau paaiskinti. Isivaizduok ,kad kiekviena molekule zemeje- planeta galaktikoje. Mes bandome surasti gyvybe zemeje ieskodami gyvo organizmo molekule. Kol kas suradome ir daugmaz patyrinejome maziau nei 500 molekuliu- vandens, akmens ir t.t. Ir neradome ne vienos, kuri priklausytu gyvam organizmui! Istyrineje tik tokia net juokingai maza dali mes jokiu , absoliuciai jokiu budu negalime teigti kad gyvybe visatoje- retas reiskinys. Ir jokiu prielaidu negalime padaryti. Mes dar net nelabai turime technika ir metodika aptikti gyvybei palankias planetas,o kodel, jau labai tingiu rasyti, jeigu norite suzinoti, parasykite man i skype - sowhatskypenameisnottakeniwonder , pabandysiu paaiskinti ( jeigu dar kas nors idomu, drasiai klauskit, bet as neesu jokia eksperte , todel nepazadu atsakyt ) . O counter tikrai labai naturalia galejo padaryti tokia klaida, nes sunku suvokti kodel, kai mes galime pamatyti uz 13 milijardu sviesmeciu esanciasgalaktikas (aisku labai labai neryskiai) , negalime nufotografuoti ar kitaip surasti net artimu zvaigzdziu visas planetas.
Ugnyteee 2008-07-02 18:50
Prasom nesisaipyti Tik bandziau (turbut netikusiai jei jau taip pasakei) paaiskinti, kodel mes galime stebeti 50mln galaktiku, bet nesugebeti rasti planetu , visatos mastais, visai mums prie nosies.
mazeika 2008-07-02 19:23
am.. as nesakau kad mes vieni visatoj.. tik atstumai labai labai dideli.. mano akim ziurint
Anonymous 2008-07-02 19:25
nzn kad ji buvo pagorbe
Anonymous 2008-07-02 20:27
ateiviai kas daugiau
WelniuRumai 2008-07-02 20:55
sh... kruva.. laiko ten tuos savo popiergalius, filmuota medziaga, nuotraukas savo apdulkejusiuose archyvuose... ir kas is to? Kas nuo to pasikeis jei dbr ims viska ir "isslaptins"? Bent jau vietos atsirastu svarbesniem dalykam, nei sitos nsm. Jei yra - tai rodyk, kad yra, padek ponams mokslininkams, kurie tu NSO taip iesko. Bet ne, laiko viska ir niekam neduoda^^ Lygiai taip pat kaip ir su pinigais..
Anonymous 2008-07-02 23:15
Reikia numušt vieną, o ne persekiot. Tada bus rezultatų
Anonymous 2008-07-02 23:32
kažkas dar 1 puslapyje išreiškė mintį, jog gyvybė žemėje buvo pasėta, manau tai yra pati logiškiausia gyvybės atsiradimo teorija, tačiau tada kyla klausimas, kaip atsirado pati pirma gyvybė ewer
Anonymous 2008-07-02 23:42
Ir išvis. Mano teorija: Dievas sukūrė žmogų pagal savo atvaizdą, tačiau žmogus išsivystė iš bezdžionės. Turbūt suprasit.
Violet 2008-07-02 23:58
Lygiai tokia pati logiška teorija teigia ,kad gyvybė prasidėjo žemėje ir tik žemėje.Čia nieko stebinančio nėra, jau ne vieną kartą bandymais buvo įrodyta, kad esant tam tikroms palankioms sąlygoms galima puikiai sukurti pirmines dnr statybines medžiagas.
Anonymous 2008-07-03 12:01
Dreiko lygtis Apytikslė formulė, pagal kurią įvertinamas gyve­namų planetų skaičius Galaktikoje: NGP = N·fPS·fV·fM·fT·fPLS·fŽPL , čia NGP – gyvenamų planetų skaičius, N – bendras žvaigždžių skaičius Galaktikos diske, fPS – žvaigždžių, esančių pagrindinėje sekoje, dalis, fV – pavienių žvaigždžių dalis (be dvinarių ir daugianarių), fM – dalis žvaigždžių, kurių masė yra nuo 0.8 iki 1.2 MS, fT – dalis žvaigždžių senesnių negu 4 mlrd. m., fPLS – dalis žvaigždžių, turinčių planetų sistemas, fŽPL – dalis žvaigždžių, turinčių Žemės tipo planetų, kurių masė nuo 0.5 iki 2 Žemės masių, su apskritomis orbitomis. Įvertinta, kad gyvenamų planetų Galaktikos diske turi būti nuo 0.25 mln. iki 25 mln.
Anonymous 2008-07-03 12:25
O gal jokie NSO pas mus visai nesilanko, o tiesiog tai kokios nors slaptos valstybių technologijos. Arba kokie nors atmosferos reiskiniai, kuriu dar mokslas neistyre ar kazkas pan. Man jau taip atsibode visokie pasakojimai apie ateivius, kad kuo toliau tuo labiau pradedu galvoti, kad cia tik zmoniu fantazija ir noras bet kokiam reiskiniui priskirti ateivius, kurio nesugeba paaiskinti. Juk kazkas netaip ir seniai teige, kad Tunguske nukrito NSO erdvelaivis, o dabar praejus keliems desimtmeciams aisku, kad tai sproges meteoritas.. Kaip ir daugelis kitu panasiu pavyzdziu.
Anonymous 2008-07-03 12:58
dar del tu planetu, dabar naudojami metodai leidzia aptikti tik stambias planetas, bet ir tai stebimos ne pacios planetos, o zvaigzdes (ne galaktikos), tiksliau pokyciai ju spindesyje, kai ta planeta atsiduria vienoje tieseje su stebetoju (Zeme) ir ta zvaigzde. Ismatave zvaigzdes skleidziamus sviesos pasikeitimus, pagal sudetingas formules paskaiciuoja, kokio dydzio kunas juos gali sukelti, o tolimesni isvedziojimai apie atmosferas, planetu pavirsius ir pan, tai mokslininku fantazija, grindziama musu zvaigzdes planetines sistemos sandara, nes apie kitokia jokiu duomenu neturi. Su sia metodika kol kas neimanoma aptikti zemes dydzio planetu. Paskutiniu metu stebejimai leidzia daryti prielaidas, kad beveik visos saules tipo zvaigzdes musu galaktikoje turi planetu. Mokslinykai priskaiciuoja daugybe kitu galaktiku. Jos nuo musu nutolusios eiliniam zmogui sunkiai isivaizduojamais atstumais. Cia pavieniu mazu objektu stebejimas tampa neimanomas. Is dar toliau mus pasiekia sviesa spinduliuojama galaktiku grupiu ir spieciu, o ga­laktikų spiečiai susideda iš šimtų ir tūkstančių galaktikų. Musu galaktika priklauso grupei kuriai be musu priklauso dar apie 30 galaktiku. Zmonija nera istyrinejusi 1% planetu, kaip cia kazkas rase, dabar atrasta virs 300 planetu prie kitu zvaigzdziu, o tai net musu vietines galaktikos mastu yra praktiskai 0.
Anonymous 2008-07-03 21:03
"JAV noras iki 2020 m. grįžti į Mėnulį ko gero aiškintinas siekiu įrengti jame bazę, kuri padėtų ginti Žemę „kosminių atakų“ atveju," Cha, sitas, geras. ACIU, kad pakeliat mano nuotaika su tiokiais straipsniais!
Anonymous 2008-07-03 22:54
>>>>to @ del slaptu projektu is dalies su tavimi sutikciau, nes dazniausiai girdien atvejus kai NSO lankosi Rusijoje, JAV, Anglijoje. Ir ka tos valstybes turi bendro? Yra gerai issivysciusios ir galingos, gal but turi atitinkamu slaptu technoligoju kurios eiliniam zmogui nera labai suprantamos. Ar esate kada girdeje kad NSO butu pastebetas Irake ar Alzyre? ar dar kokioje silpnoje salyje. O dabar galima isgirsti kad tie NSO ne tik skraido bet ir gali plaukti sutrikdydami visas laivu sistemas (tik ju kitoks pavadinimas nepamenu koks). Taip kad esame stebini ne tik is oro bet ir is apacios. As pats zinau atveji kad tariamas NSO buvo Lietuvoje mazdaug pries 20metu. Kai Lietuva buvo SSRS sudetyje. Gal cia ir atsitiktinumas, bet del tu NSO as turiu dvi nuomones: viena kad cia tikrai kazkas ne is nusu planetos glai butu, o antroji kad tai valstybiniai projektai. Juk ne vienas projektas buvo slepiamas desimtmecius, prisiminkit Blackbird arba Nighthawk. Amerikietiski lektuvai buvo slepiami net 30 metu.
Anonymous 2008-07-04 11:50
Afrikoje, Irake, Irane ir kitur taip pat buvo daug pastebejimu uzfiksuota. Mes nezinome, nes nedaug zmoniu turi kameras, o pranesineti valdziai jie nera linke. Jei pasidometum pastebetum kad pietu afrikoje yra labai daug visitation.