Kviečiame dalyvauti atrankoje dėl karjeros mentorių!  (0)

Ar žinote, kas yra mentorystės programa, kam ji skirta ir kokias galimybes ji atveria? Jei ne tai štai, Jums trumpas mentorystės žodynas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mentorystė – tai tikslinga daugiau patirties ir kompetencijų turinčio asmens (mentoriaus) partnerystė su mažiau patyrusiu motyvuotu asmeniu (studentu), siekiančiu perimti pirmojo patirtį.

Mentorius – tai žmogus, kuris geba įkvėpti ir padrąsinti studentą, padeda studentui priimti tam tikrus sprendimus, skatina studento pasitikėjimą savimi.

Nors mentorystė siekia antikos laikus, šiuolaikinė mentorystė verslo įmonėse išpopuliarėjo praėjusiame šimtmetyje. Taikomas modelis pasirodė esąs labai sėkmingas ir efektyvus tiek asmenybių, tiek įmonių vystyme. Dabartiniu metu Vakarų šalių įmonėse, švietimo įstaigose ir ne pelno siekiančiose organizacijose mentorystė yra įprasta. Patirtis rodo, kad žmogus, savo gyvenime turėjęs mentorių, daug greičiau ir sėkmingiau adaptuojasi, jo pasiekimai aukštesni, jis nekartoja klaidų.

Kviečiame motyvuotus studentus dalyvauti atrankoje, kuri vyks iki rugsėjo 22 d. Karjeros mentorių sąrašą ir konkurso anketą rasite savo akademinėje informacinėje sistemoje. Išduosime paslaptį, kad svarbiausias atrankos kriterijus - anketoje pateikta Tavo motyvacija.

Dalyvauk atrankoje, semkis patirties ir įgauk naujų įgūdžių. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: