„Intel Core i3-2332M“: dar vienas „patobulinamas“ procesorius  (10)

Šiais metais kompanija „Intel“ pristatė jau ne vieną modifikuojamą „Sandy Bridge“ architektūros mikroprocesorių. Paskutiniu šios serijos modeliu tapo „Core i3-2332M“. Modifikavimo esmė - vartotojas specialiai įsigyta kortele gali „atrakinti“ papildomą šio komponento galios rezervą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis gaminys turi tokias pačias charakteristikas, kaip ir anksčiau pasirodęs "Core i3-2330M". Tai dviejų branduolių 2,2 GHz taktinio dažnio mikroprocesorius, turintis 3 MB talpos L3 lygmens spartinančią atmintį bei integruotą "Intel HD 3000" grafikos posistemę. Specialios kortelės pagalba jis gali būti atblokuotas ir pavirsti daug spartesniu modeliu. Po atitinkamų procedūrų procesorius taptų 2,6 GHz dažnio "Core i3-2394M" su 4 MB L3 spartinančiąja atmintimi.

Kitos komponento charakteristikos nepasikeistų: išliktų ta pati dviejų kanalų DDR3-1333 MHz operatyvios atminties technologija, SSE4 ir „Intel 64“ instrukcijų palaikymas, 35 W išsklaidomos galios (TDP) lygmuo. Apie „Intel Core i3-2332M“ kainą ir pasirodymo datą kol kas nieko nepranešama. Neatmetama galimybė, kad visas platinimas apsiribos tik kompiuterių gamintojų (OEM) rinka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: