„Toshiba“ nudžiugins naujais nešiojamais kompiuteriais  (0)

Japonijos kompanija „Toshiba“ paskelbė, jog bus praplėsta nešiojamų kompiuterių „Satellite S Series“ pasiūla, o ją papildys modeliai su taupiaisiais „Intel Haswell“ procesoriais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši kompiuterių serija puikiai žinoma ir Lietuvoje – tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su dabar prekyboje esančiais „Toshiba Satellite“ kompiuteriais, jų kainomis ir charakteristikomis. Iš esamos pasiūlos matyti, jog šie kompiuteriai pasižymi net labai neblogu kainos ir kokybės santykiu.

Naujieji kompanijos „Toshiba“ pristatyti modeliai pavadinti „Satellite S50“ bei „Satellite S70“.

„Toshiba Satellite S50“ turės 15,6 colių įstrižainės Full HD formato 1920х1080 px raiškos ekraną ir bus prieinama su įvairiais „Intel Haswell“ šeimos procesoriais, iš kurių pats galingiausias bus ketvirtosios kartos „Core i7“. Darbinės atminties kiekis taip pat skirsis atskiroms modifikacijoms, o maksimalus jos dydis sieks 16 GB. Savo duomenis kompiuterio savininkai galės saugoti iki 1 TB dydžio kietajame diske.

„Toshiba Satellite S70“ turės didesnį Full HD raiškos ekraną – jo įstrižainė sieks 17,3 colių, Procesorių pasirinkimas bus identiškas - prekyboje surasime modifikacijas su visais „Intel Haswell“ šeimos procesoriais, iš kurių galingiausias bus „Core i7“. Tas pats ir su darbine atmintimi – didžiausias jos kiekis sieks 16 GB. Su duomenų atmintimi jau kiek kita situacija – „Toshiba Satellite S70“ turės hibridinius kaupiklius, kurių didžiausia galima talpa sieks 1 TB.

Pigesni naujų „Toshiba“ nešiojamų kompiuterių modeliai turės integruotą „Intel HD“ grafinę posistemę, o galintys sau leisti brangesnius pirkinius, turės galimybę įsigyti kompiuterius su kur kas galingesnėmis diskretinėmis vaizdo plokštėmis „AMD Radeon R Series M260“.

Abiejų modelių nešiojami kompiuteriai turės porą USB 3.0 ir vieną HDMI išvadą.

Kaip ir įprasta, nešiojami kompiuteriai turės tinklo plokštę „Gigabit LAN“, integruotus bevielio ryšio modulius „Wi-Fi 802.11ас“, HD vaizdo kamerą ir kokybišką audio sistemą su „Harman Kardon“ garsiakalbiais.

Skelbiama, jog tiek „Toshiba Satellite S50“, tiek ir „Toshiba Satellite S70“ su pilnai įkrautais akumuliatoriais autonominiu režimu galės dirbti 6 valandas. Priklausomai nuo komplektacijos „Toshiba Satellite S50“ svers nuo 2,08 kg iki 2,23 kg. Tuo tarpu „Toshiba Satellite S70“ svoris sieks apie 2,7 kg.

Naujieji „Toshiba“ nešiojami kompiuteriai bus pardavinėjami su įdiegta operacine sistema „Windows 8.1.“ Pageidaujant bus galima rinktis modelį su lietimui jautriu ekranu – tai padės atskleisti visus operacinės sistemos „Windows 8.1.“ privalumus.

Kada tiksliai naujieji nešiojami kompiuteriai pasirodys prekyboje ir kiek jie kainuos, kol kas nepranešama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)