TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pradžiai: telefonas, kokio Lietuvoje negausite, naujos kartos belaidė autodiagnostika ir geriausias išmanusis šepetėlis tiesiai iš Čekijos sandėlio (Video, 2018 m. 50 savaitė)  (2)

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 35% nuolaida išmaniajam telefonui „Vivo Nex“

- 57% nuolaida robotui dulkių siurbliui „CleanRobot“

- 32% nuolaida automobilio diagnostikos įrenginiui „M3 Car Vgate iCar Pro“

- 66% nuolaida mini suktuvui „Bosch GO“

- 27% nuolaida įrankiui mėgstantiems meistrauti „Inclined Oblique Hole Fixing Clamp“

- 20% nuolaida automatiniam visų padangų slėgio matuokliui „Car Tire Tyre Wheel Pressure Gauge Wireless Solar External Tester“

- 24% nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Zeblaze Thor Pro“

- 17% nuolaida planšetiniam kompiuteriui „Xiaomi Mi Pad 4“

- 22% nuolaida multifunkciniam įrankiui „Multifunctional Laser Infrared Level Instrument 7.5m Tapeline“

- 34% nuolaida išmaniajam dantų šepetėliui „Oclean One“ (iš Čekijos sandėlio)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Unikalus išmanusis telefonas „Vivo Nex“

514.98€ | 35 % nuolaida | „Vivo Nex“ specifikacijos

Šią savaitę pasirodė labai įdomus psiūlymas iš Kinijos, ieškantiems kitokio išmaniojo telefono - rekordiškai atpigo išskirtinis „Vivo Nex“ išmanusis, pasiūlęs visiškai berėmį ekraną su pirštų atspaudų skaitytuvu tiesiai ekrane. „Vivo Nex“ visame pasaulyje garsėja ne tik savo išvaizda, bet ir unikaliais dar iki šiol niekur nenaudotais techniniais sprendimais.

Kaina

Tikrinta 2018 12 11

  • Lietuvoje - neparduodamas
  • Gearbest - 514.98€
  • Tai mažiausia kaina.
  • Siunčia už 4.44€ Priority Line būdu.

Naujos kartos išmanusis telefonas „Vivo Nex“ garsėja ne tik 6,59 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu (2316 x 1080), bet ir įspūdingu, gamintojo skaičiavimais net 91,24% siekiančiu screen-to-body santykiu. 

Telefono pasirodymas iš karto sukėlė tikrą ažiotažą – apie šio telefono pristatymą rašė beveik visi naujienų portalai visame pasaulyje.

Šį neįtikėtiną rezultatą „Vivo“ pavyko pasiekti „Vivo Nex“ išmaniajame telefone įdiegus keletą kol kas dar kiek neįprastų sprendimų. Vienas jų yra susijęs su garsiakalbiu. „Vivo Nex“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes šiame išmaniajame telefone garsas į ausį yra perduodamas naudojant tam tikro dažnio vibracijas. Būtent tuo pačiu principu veikia ir kaulais garsą perduodančios ausinės. Toks sprendimas išmaniajame telefone itin intriguoja dėl tos priežasties, nes tai reiškia, kad nuo šiol pašnekovą galima girdėti ausį pridėjus prie bet kurios „Vivo Nex“ ekrano vietos.

Tuo tarpu kitas sprendimas, kuris „Vivo Nex“ išmaniajame telefone leidžia mėgautis pilnai berėmiu ekranu yra susijęs su priekine kamera. Priešingai nei daugelyje kitų išmaniųjų telefonų, „Vivo Nex“ atveju asmenukėms skirta kamera yra integruota ne priekyje, bet viršuje. Kitaip sakant, įprastai ši kamera slepiasi išmaniojo telefono viduje ir automatiškai išlenda tik tada, kai „Vivo Nex“ savininkas iš tikrųjų nori naudotis priekyje integruota kamera.

Šiuo atveju prie panaudotų inovatyvių sprendimų sąrašo taip pat dar norisi pridėti ir piršto antspaudų skaitytuvą. Greičiausiai daugelis iš jūsų jau spėjo priprasti prie galinėje išmaniojo telefono dalyje integruoto piršto antspaudų skaitytuvo, tačiau esant tokiai situacijai tenka pripažinti, jog tai nėra pats patogiausias sprendimas. Yra itin smagu pranešti, kad „Vivo Nex“ yra būtent vienas iš pirmųjų išmaniųjų telefonų, kuriame piršto antspaudų skaitytuvas yra integruotas po ekranu.

Greta šių išskirtinių sprendimų dar norisi paminėti ir tai, kad „Vivo Nex“ gali pasigirti integruotu Bluetooth 5.0 ryšio moduliu, 4000 mAh talpos baterija, dviguba gale integruota kamera (12 MP + 5 MP), aštuonių branduolių itin našiu „Snapdragon 710“ centriniu procesoriumi (brangesnė versija turės „Snapdragon 845“), 6 GB operatyviąja RAM atmintine, 128 GB vidine ROM atmintimi bei iš karto įdiegta „Android 8.1“ operacine sistema.

Dabartinė 514.98€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

2. Turbūt pigiausias, koks tik gali būti robotas dulkių siurblys „CleanRobot“

26.63€ | 57 % nuolaida | 5 balai iš 5 (7 vertinimai)

Robotų dulkių siurblių esame matę pačių įvairiausių. Daugeliu atveju tokie įrenginiai puikiai veikia ir yra labai naudingi namų tvarkymo pagalbininkai. Deja, tokie įrenginiai kainuoja ganėtinai nemažai. Jei dar Kinijos kompanijų robotus dulkių siurblius galima įsigyti už 200-400 eurų ir tik pačius paprasčiausius modelius už 150 eurų, tai apie tokių kompanijų kaip „Samsung“ ar „Dyson“ įrenginius ir jų kainas geriau net nekalbėti – kainos tik prasideda nuo 600 eurų. Visgi, net ir tokioje rinkoje yra tokių robotų dulkių siurblių, kurių kaina yra tiesiog nepadoriai žema. Kaip ir šio „CleanRobot“ roboto dulkių siurblio.

Robotas tiesiog puikus! Veikia tikrai puikiai. Nepaisant jo dydžio, ji turi didelę siurbimo jėgą ir nėra labai triukšmingas, vienintelis trūkumas yra tas, kad filtras labai mažas, tačiau po kiekvieno dienos siurbimo jį išvalant, užtenka. Puikus pirkimas, aš rekomenduoju tai. (X***o (Ispanija))

Kaina

Tikrinta 2018 12 11

  • Lietuvoje - neparduodamas
  • Gearbest - 26.63€
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu.
  • Cafago - 27.79€

Tai vienas tų robotų, kurie nepasižymi garsiais vardais - tai privalumas, nes nereikia mokėti už vardą ir trūkumus, nes niekada nežinai, kiek patikimas iš tikro yra gamintojas ir jo kūrinys.

Gamintojas „VGEBY“ teigia, kad tereikia įjungti „CleanRobot“ ir stebėti kaip jis valo namus. Aprašyme teigiama, kad jis puikiai įveikia dulkes ir dirvožemį. Tam naudoja mikropluošto audinį. Taip pat teigiama, kad dėl savo kompaktiškos formos ir konstrukcinių sprendimų, robotui yra lengva pasiekti purvą ir sunkiai prieinamose vietose.

Kaip jau ir galėjote suprasti, šis robotas dulkių siurblys nėra toks įrenginys, kuris būtų aprūpintas pačiomis pažangiausiomis technologijos, kaip, kad kiti – 20 kartų daugiau kainuojantis robotai. Tačiau tai nereiškia, kad jis yra mažiau naudingas - valyti kambarį valo, kaip ir visi kiti. Aišku, čia kalba neina ne tik apie jokį patalpų skenavimą ir virtualaus žemėlapio sudarymą, bet ir nėra iš anksto nustatomų judėjimų būdų.

Robotas tiesiog juda į priekį ir automatiškai keičia kryptį, vos tik susiduria su kokia nors kliūtimi. Teoriškai, jis turėtų natūraliai judėti aplink kambarį, kol galiausiai išvalo didžiąją dalį teritorijos.

Jame yra mikrokompiuteris ir specialios konstrukcijos ratas, kurie užtikrina, kad robotas praktiškai nepatirs kokios nors įstrigimo situacijos. 

„CleanRobot“ turi dvigubą filtrą ir dėl to gerai išvalo siurbiamą orą bei užkertą kelią antrinei taršai. Tai reiškia, kad jis išleidžia visiškai švarų orą, kas yra labai svarbu. Gamintojo teigimu, robotas sugeba pašalinti iki 99,7 % dulkių.

Robotas turi įmontuotą ir įkraunamą 1000 mAh talpos bateriją. Jos pilnai užtenka 1,5 valandų darbui, o įkraunama per 2-3 valandas.

Kadangi „CleanRobot“ yra kompaktiškas ir ganėtinai plonas robotas, jo išmatavimai yra 228 x 228 x 70 mm, jis sugebės palįsti ir po namuose esančiais baldais bei išvalyti ten susikaupusį purvą.

Skelbiama, kad šiam robotui visai nesvarbu kokios yra grindys - jis sugebės išvalyti ir kilimus, ir medines, ir bet kokias kitas grindis. Taip pat kompanija teigia, kad dėl pažangios variklio technologijos, šis robotas dulkių siurblys dirba kur kas tyliau nei konkurentai – „tai mini dydis su maksimaliu efektyvumu“.

Įdomu tai, kad pirmieji roboto pirkėjai vienbalsiai skyrė 5 balus iš 5 - tiesiog jo kaina tokia gera, kad tūrimi trūkumai yra visiškai neesminiai. 

3. Rekordiškai atpigęs automobilio diagnostikos įrenginys „M3 Car Vgate iCar Pro“

9.76€ | 32 % nuolaida | „M3 Car Vgate iCar Pro“ specifikacijos

„M3 Car Vgate iCar Pro“ (KONNWEI KW903 V3.0) - tai automobilinis diagnostikos įrenginys, skirtas transporto priemonėms su OBD2 standarto jungtimis. Jis gali nuskaityti ir ištrinti klaidas bei parodyti dinamines automobilio charakteristikas realiu laiku. Šiam įrenginiui reikalingas išmanusis telefonas, su kuriuo jis bendrauja „Bluetooth“ ryšiu.

„M3 Car Vgate iCar Pro“ – tai belaidis automobilinis diagnostikos įrenginys, skirtas automobiliams su OBD2 lizdu. Šį priėjimą diagnostinei įrangai turi dauguma automobilių, mikroautobusų ir lengvųjų sunkvežimių, pagamintų po 1996 metų. Norėdami sužinoti, ar jūsų automobilis turi šį lizdą, turėsite paieškoti informacijos naudotojo instrukcijoje. Visgi jei jūsų automobilis jaunesnis nei 22 metai, tikimybė, kad jis neturės OBD2 lizdo yra labai maža.

O kam reikalingas „M3 Car Vgate iCar Pro“? Na, tai yra būdas išsiaiškinti, kas automobiliui negerai. Jūsų automobilyje yra daugybė įvairių sensorių, kurie siunčia informaciją į centrinį kompiuterį. Kuomet užfiksuojami duomenys nesutampa su kompiuteryje įrašytomis normomis, bus užfiksuota klaida.

Rimtesnės klaidos pasirodys ir tiesiai prietaisų panelėje, kur yra visa eilė skirtingų perspėjimo signalų, įskaitant visų nekenčiamą „Check Engine“ („Patikrinti variklį“).

Mitas, kad absoliučiai visos klaidos ir neatitikimai pasirodys vienu iš tokių perspėjimo signalų. Kartais kompiuteris kritiškai nesvarbius neatitikimus tiesiog ignoruoja, palikdamas juos serviso meistrams arba laukdamas kol simptomai suprastės.

Viena iš svarbiausių tokių įrenginių kaip „M3 Car Vgate iCar Pro“ funkcijų – klaidų ištrynimas. Kartais neatitikimas tarp įrašytų normų ir jutiklių užfiksuotų parametrų yra labai menkas ir nereikšmingas, tačiau perspėjimo signalas vis tiek užsidega. Arba pakeitus detalę klaida ir perspėjimo signalas išlieka, nes kompiuteris turi įsiminęs gedimą. Taigi, „M3 Car Vgate iCar Pro“ gali šią klaidą ištrinti ir perspėjimo signalas nebevargins.

Galiausiai, „M3 Car Vgate iCar Pro“ ir kiti diagnostikos įrenginiai padeda įsigyti geresnį automobilį. Yra keli daiktai, kuriuos geriau turėti apžiūrint naudotą automobilį prieš pirkimą (dažų storio matuoklis, geras žibintuvėlis, veidrodėlis dugnui, jei neketinate automobilio pakelti) ir OBD2 diagnostikos įrenginys tikrai yra vienas iš jų. Jis gali padėti aptikti galimus paslėptus gedimus, įvertinti galimus remonto kaštus.

Kaina

Tikrinta 2018 12 11

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 9.76€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • Siuntimas į Lietuvą papildomai kainuos 0.25€.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (1 vertinimai)
  • Funkcijos: skaito klaidų kodus, juos trina, rodo automobilio duomenis realiu laiku (variklio sūkių dažnis, variklio apkrovos lygis, aušinimo skysčio temperatūra, degalų sistemos būklė, trumpalaikis ir ilgalaikis degalų įpurškimas, įsiurbimo kolektoriaus slėgis, greitis, įsiurbiamo oro temperatūra, oro srauto kiekis ir t.t.), grafiškai atvaizduoja parametrus telefono ekrane.
  • Jungtis: OBD2
  • Suderinamumas: veikia su dauguma automobilių, mikroautobusų, lengvųjų sunkvežimių, pagamintų po 1996 metų.
  • Duomenų skaitymo būdas: išmaniuosiuose įrenginiuose per „Bluetooth“.
  • Išmatavimai ir masė: 5,00 x 3,50 x 2,50 cm, 50 gramų.

Dabartinė 9.76€ kaina yra mažiausia šio įrenginio kainų istorijoje:

4. Vėl atpigęs naujos kartos mini suktuvas „Bosch GO“

35.51€ | 66% nuolaida | „Bosch GO“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai profesionalus ir universalus rankinis elektrinis suktuvas, su talpia baterija, ergonomišku korpusu ir standartiniu griebtuvu. Šiam įrenginiui tinka daugelis paplitusių atsuktuvų galvučių su šešiakampiais kotais. Talpios baterijos pakanka net 8 darbo valandoms, o pirkėjai džiaugiasi nevarginamais riešais, naudingumu namų remonte ir kaina. 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra puikus įrankis ir mėgėjams, ir profesionalams - su juo neišardysiste elektronikos, nes jis per stambus, bet įsuksite visus medvarščius ar ardysite stambią buitinę techniką. 

Naudojau šį įrenginį apie metus, turiu pasakyti, kad jis vis dar man patinka. Baterijos pakanka labai ilgam laikui, nebent visą laiką naudojate suktuvą ant jo galimybių ribos. Jei taip, tai po keliasdešimties varžtų šis suktuvas sulėtės. Dar noriu pridurti, kad pirmasis greitis yra tiesiog per lėtas, bet galios šiam suktuvui tikrai pakanka (Piet)

Kaina

Tikrinta 2018 12 11

Žemiau pateikiamos kainos „Bosch GO“ suktuvui be antgalių:

  • Lietuvoje - neparduodamas.
  • Gearbest - 35.51€.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.
  • Ebay.com - 52.58€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 17€.

Galima įsigyti „Bosch GO“ suktuvus iš karto komplekte su antgaliais:

  • komplektas su 25 antgaliais - 44.39€

Antgalius galima įsigyti atskirai arba pirkti bet kokioje Lietuvoje esančioje įrankių parduotuvėje.

3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra skirtas visiems, kuriems dėl įvairių priežasčių tenka ardyti ir surinkinėti įvairius daiktus. Tai yra galingas įrankis, efektyviai pakeičiantis įprastą atsuktuvą. Tikriausiai žiūrint į jį atmintyje iškyla „Wowstick 1F“ suktuvas, tačiau tai – du visiškai skirtingi įrankiai.

„Wowstick 1F“ buvo skirtas išimtinai tik elektronikos gaminiams ardyti ir surinkti, o štai „Bosch“ mini suktuvas yra kur kas didesnis, galingesnis ir universalesnis. „Wowstick 1F“ atliko elektronikos atsuktuvų funkcijas, o „Bosch“ įrenginys – įprasto, dideliu atsuktuvo darbą. Kitaip tariant, „Wowstick 1F“ padės išardyti telefoną, o „Bosch“ pravers remontuojant automobilį, skalbimo mašiną, dulkių siurblį ar kitą didesnę techniką.

Taip yra todėl, kad „Bosch“ įrenginys turi didelį šešiakampį griebtuvą – jam tiks standartiniai antgaliai, kuriuos naudojate su įprastais atsuktuvais. Tai reiškia, kad nereikės ieškoti kažkokių specifinių priedų. Šis suktuvas taip pat turi gerokai didesnį maksimalų sukimo momentą, kuris, priklausomai nuo pasirinktos pavaros, svyruoja nuo 2,5 iki 5 Nm.

Kalbant apie pavaras, „Bosch GO“ suktuvas turi 6 greičius – jie pasirenkami atsuktuvo gale esančiu ratuku. Tinkamą greitį reikia pasirinkti pagal varžto dydį – kuo didesnis varžtas, tuo žemesnę pavarą reikia naudoti. Šis suktuvas vienodai gerai veikia sukdamasis bet kuria kryptimi.

Šone esančiu slankikliu reikės pasirinkti, ar norite prisukti, ar atsukti varžtą. Tuomet atsuktuvo galvutę tereikės prispausti prie varžto ir jis ims suktis norima kryptimi. Pats įrenginio korpusas yra padengtas termoplastiku, todėl jis neslysta ir yra patogus. Iš tiesų, jį galima naudoti ir kaip paprastą atsuktuvą, jei kiltų toks reikalas. „Bosch“ mini suktuvas sveria 280 gramų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.79 balai iš 5 (142 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras įrankis: suminis apžvalgų reitingas 4,75 balai iš 5  
  • „Bosch GO“ mini suktuvo sukimas pradedamas prispaudus atsuktuvą prie varžto, įjungus rankinį režimą, galima naudoti ir kaip paprastą atsuktuvą.
  • 5 mm antgalių griebtuvas.
  • Laisvo sukimosi greitis – 360 apsisukimų per minutę.
  • 6 greičio pasirinkimai, skirti skirtingiems varžtams.
  • Maksimalus sukimo momentas – 5-2,5 Nm, priklausomai nuo pasirinkto greičio.
  • Darbinė įtampa 3,6 V.
  • Su pilnai įkrauta baterija šis „Bosch“ suktuvas dirba iki 8 valandų.
  • Baterijos lygio indikatorius – spalvotas LED ant korpuso.
  • Įkrovimas – 90 min per USB laidą.
  • Išsami apžvalgų suvestinė, kaip veikia „Bosh GO“ suktuvas
  • Tai labai kompaktiško dydžio mini suktuvas. Jį galima patogiai nešiotis visur su savimi. Gerokai mažesnis ir lengvesnis už konkurentus, tačiau veikia tiesiog puikiai. „Bosch Go“ yra galingas įrankis, kuriuo paprasta naudotis.

Dabartinė 35.51€ kaina yra mažiausia šio suktuvo kainų istorijoje:

5. Įrankis mėgstantiems meistrauti „Inclined Oblique Hole Fixing Clamp“

7.10€ | 27 % nuolaida | 5 balai iš 5 (1 vertinimai)

Tai - labai specifinis įrankis, labai praverčiantis naudojant įleistus varžtus. Įleisti varžtai leidžia iš blogosios pusės suveržti dvi plokščias medžio dalis. Tai kartu reiškia, kad juos sunku įsukti, kad tos dvi dalys neišsiskleistų - reikia specialaus spaustuvo. Būtent tai šis įrankis ir daro - jis įstatomas į vieną iš skylių, kad į kitą būtų galima įsukti varžtą.

Jis teoriškai gali praversti ir varžtų nenaudojant visai, jei nuspręstumėte naudoti tik klijus, bet po to reikės skylę kuo nors uždengti.

Dabartinė 7.10€ kaina yra mažiausia šio įrankio kainų istorijoje:

6. Automatinis visų padangų slėgio matuoklis „Car Tire Tyre Wheel Pressure Gauge Wireless Solar External Tester“

24.86€ | 20 % nuolaida | 5 balai iš 5 (5 vertinimai)

Padangų slėgis yra neįtikėtinai svarbus - nuo jo priklauso labai daug, įskaitant degalų sąnaudas, padangų ir net važiuoklės dėvėjimąsi. Dar daugiau - netinkamai pripūstos padangos veikia netinkamai ir automobilis gali neturėti optimalaus sukibimo su kelio danga. Slėgis padangose nuolat kinta, todėl jį reikėtų stebėti. Tam ir skirti šie slėgio jutikliai, kurie gali būti įsukami tiesiai į padangų vožtuvus.

Jei ieškote geros, bet nebrangos galimybės padangų slėgio stebėjimo sistemos, tai yra puikus pasirinkimas. Jutikliai yra labai tikslūs ir duomenys atnaujinami kas porą sekundžių. (Good)

Į kiekvieną padangą įsuktas daviklis bevieliu ryšiu duomenis perduoda centriniam kompiuteriui, kuris turi būti padėtas matomoje vietoje.

Davikliai tinka visoms padangoms, kurios yra pripučiamos iki 6 barų slėgiu (įprastuose lengvuosiuose automobiliuose slėgis padangose svyruoja apie 3 barus). Matavimo duomenys bus aiškiai matomi LCD ekrane.

Jei paprasti ir pigūs padangų davikliai matuoja tik slėgį, tai šis matuoja ir padangų temperatūrą, o vairuotoją perspėja dėl oro nuotėkio, per mažai pripūstų padangų, epr daug pripustį padangų ir net dėl senkančios baterijos. Žodžiu, gaunate pilną komplektą informacijos. 

Gerai ir tai, kad centrinis kompiuteris turi saulės elementą. Tačiau jis turi ir papildomą baterijos įkrovimą per USB jungtį. 

Pirkėjai rašo, kad saulės elementai yra labai jautrūs ir puikiai krauna, tad būdamas netoli stiklo jis savo poreikius neblogai patenkins ir pats, o integruota 500 mAh baterija pasirūpins įrenginio veikimu, kai elektros lizdą norėsite panaudoti kam nors kitam.

Dabartinė 24.86€ kaina yra mažiausia šio padangų slėgio matuoklio kainų istorijoje:

7. Labai geras pasiūlymas išmaniajam laikrodžiui „Zeblaze Thor Pro“

71.03€ | 24 % nuolaida | 4.57 balai iš 5 (184 vertinimai)

Fiziniai aktyvumo asistentai itin greitai atrado savo pirkėją. Vis dėlto nuo pastarųjų taip pat neatsilieka ir išmanieji laikrodžiai. Greičiausiai netgi galima teigti, kad išmanieji laikrodžiai potencialius pirkėjus kiekvienais metais domina vis labiau ir labiau, kadangi techniškai savo funkcionalumu ženkliai lenkia fizinius aktyvumo asistentus. Tokias tendencijas puikiai patvirtina ir naujos kartos išmanusis laikrodis „Zeblaze Thor Pro“.

Vos tik pamačius „Zeblaze Thor Pro“ į akis visų pirma, žinoma, krinta puikus šio išmaniojo laikrodžio dizainas, kuris šiuo atveju tiesiog primena klasikinį laisvalaikiui skirtą laikrodį.

Įdomu ir tai, kad „Zeblaze Thor Pro“ gali pasigirti itin lanksčia vartotojo sąsaja, kuri ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes siūlo beveik 200 personalizuotų grafinės vartotojo sąsajos variantų.

Papildomo prestižo šiam išmaniajam laikrodžiui taip pat prideda 1,53 colių įstrižainės IPS technologijos lietimui jautrius ekranas (320 x 320), kurio apsauga nuo susibraižymų šiuo atveju pasirūpina gerai visiems žinomas specialus „Corning Gorilla Glass 3“ stiklas. Be to, ne ką mažiau svarbiais akcentais tampa ir optimaliai parinkti „Zeblaze Thor Pro“ matmenys (26 x 4,7 x 1,34 cm) bei santykinai nedidelis svoris (83 g).

Tuo tarpu techninių charakteristikų aspektu šis išmanusis laikrodis taip pat nenuvilia, nes gali pasigirti integruotu keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, 2 megapikselių kamera, 1 GB operatyviąja RAM atmintine bei 16 GB vidine ROM atmintimi. Čia dar galima pridėti ir tai, kad „Android 5.1“ operacinę sistemą naudojantis „Zeblaze Thor Pro“ išmanusis laikrodis turi integruotus Bluetooth, 3G ir GPS ryšio modulius ir kiekvieną potencialų pirkėją maloniai stebina integruotos 500 mAh talpos baterijos galimybėmis.

8. Mažiausia kaina planšetiniam kompiuteriui „Xiaomi Mi Pad 4“ su LTE modemu/4G ryšiu

248.61€ | 17% nuolaida | „Xiaomi Mi Pad 4“ specifikacijos

Daugelis gamintojų jau atsisako planšetinių kompiuterių, tačiau Kinijos bendrovė „Xiaomi“ vis dar tiki šviesia jų ateitimi. Ir greičiausiai „Xiaomi“ šiuo atveju negali klysti, nes pastarasis gamintojas savo kuriamus elektroninius aksesuarus platina praktiškai visame pasaulyje. Tokį vieno geriausiai visame pasaulyje žinomo vietinio Kinijos gamintojo įsitikinimą pilnai patvirtina iš šią vasarą anonsuotas naujos kartos planšetinis kompiuteris „Xiaomi Mi Pad 4“.

„Praktiškai visus žaidimus galima žaisti esant aukščiausiems nustatymas ir nematyti kažkokio užlaikymo. O tuos žaidimus, kurie reikalauja itin daug resursų, galima puikiai žaisti pasirinkus vidutinius nustatymus. Ir kas yra itin puiku, kad net po 2 valandų žaidimų, planšetė praktiškai visiškai neįšilo. Jos temperatūra tesiekė 29 laipsnius pagal Celsijų, tad tai fantastiškas rodiklis.“ (TechTablets.com)

Apžvalgininkai sutinka, kad „Xiaomi Mi Pad 4“ – tai kol kas geriausiais šiais metais pristatytas kiniškas planšetinis kompiuteris. Beje, „Xiaomi Mi Pad 4“ dideliu privalumu tampa ir „Xiaomi“ plėtojama „MIUI 9“ operacinės sistemos versija. Kitaip sakant, pasirinkdami šį planšetinį kompiuterį galėsite jaustis užtikrintai ne tik dėl techninių galimybių, bet ir dėl programinės planšetinio kompiuterio dalies.

Beje, atkreipkite dėmesį ir į tai, kad „Xiaomi Mi Pad 4“ planšetinis kompiuteris turi Wi-Fi 802.11ac (2.4 / 5 GHz) ir „Bluetooth 5“ belaidžius ryšio modulius, palydovinės navigacijos sistemų GPS / GLONASS imtuvą bei yra aprūpintas USB C tipo jungtimi. Svarbiais „Xiaomi Mi Pad 4“ privalumais taip pat tampa iš metalo pagamintas galinis dangtelis, įdiegta 3,5 milimetrų ausinių jungtis bei integruota dviguba garsiakalbių sistema.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mi Pad 4“ lyginant su „Xiaomi Mi Pad 3“ (apie jį jau rašėme) šis naujos kartos planšetinis kompiuteris gavo tokių svarbių atnaujinimų, jog techninių charakteristikų aspektu kai kurie pakeitimai atrodo tiesiog neįtikėtinai.

Pavyzdžiui, jeigu „Xiaomi Mi Pad 3“ yra aprūpintas kinų pamėgtu ekonominės klasės „MediaTek MTK8176“ centriniu procesoriumi, tai „Xiaomi Mi Pad 4“ turėdamas „Qualcomm Snapdragon 660“ CPU pagal savo našumą be jokių didelių pastangų nurungia praktiškai visus ekonominės klasės išmaniuosius telefonus.

Kitaip sakant, šiuo atveju tenka pripažinti, kad naujos kartos „Xiaomi Mi Pad 4“ planšetinis kompiuteris savo techninėmis galimybėmis gali lygiuotis netgi su tokių gigantų planšetiniais kompiuteriais, kaip „Samsung“ ar „Apple“, tačiau kaina yra kur kas geresnė.

Trumpai:

  • Tai pirmasis planšetinis kompiuteris pasaulyje, kuris gali pasigirti integruotu itin našiu „Qualcomm Snapdragon 660“ centriniu procesoriumi
  • „Xiaomi Mi Pad 4“ veikia su „MIUI 9“ operacine sistema, kurios sisteminis pagrindas – „Android 8 Oreo“ platforma
  • Tai vienas iš nedaugelio planšetinių kompiuterių rinkoje, kuris turi gale integruotą 13 megapikselių kamerą su autofokusavimo funkcija
  • GPS navigacija (tik modelis su LTE modemu, kiti neturi)
  • 3 GB arba 4 GB RAM
  • 32 GB arba 64 GB eMMC tipo vidinė atmintis
  • 8 colių įstrižainės ekranas (1920 x 1200, 283 PPI)
  • 6000 mAh talpos baterija
  • Turi integruotą LTE ryšio modulį

Dabartinė 248.61€ kaina yra mažiausia šios planšetės kainų istorijoje:

9. Mažiausia kaina matavimo juostai su gulsčiukais ir lazeriu „Multifunctional Laser Infrared Level Instrument 7.5m Tapeline“

13.31€ | 22 % nuolaida | 4.75 balai iš 5 (28 vertinimai)

Tai - multifunkcinis įrankis. Visų pirma, žinoma, tai yra automatinė matavimo juosta. Tačiau šio daikto korpuse rasite ir porą įprastų gulsčiukų bei lazerinį gulsčiuką. Jis padės tiesiai pakabinti paveikslus, nubrėžti linijas ar įrengti baldus.

Juostos ilgis siekia 7,5 metrus. Jos skalė yra sužymėta ir coliais, ir centimetrais. Aišku, tai yra gana ilga juosta, todėl šis įrankis nėra labai lengvas - jo svoris siekia 358 gramus.

Galinėje šio įrankio korpuso dalyje rasite du mažus gulsčiukus. Jie yra tokie maži, kad sunku pasakyti, ar iš jų bus didelės naudos - jie nėra skirti pakeisti įprastą didelį guslčiuką. Vietoje to, jei leidžia tobulai tiesiai ir lygiai pastatyti juostą taip, kad galėtumėte naudotis lazeriu.

5mW lazeris leidžia perkelti įvairius taškus nuo vienos sienos prie kitos, brėžti tiesias linijas, įsitikinti kabinamų spintelių ar šviestuvų tiesumu. Jis praverčia net maskuojant sienas prieš dažymą. Lazerio spindulys dienos šviesoje matomas net už 68 metrų nuo įrenginio.

Dabartinė 13.31€ kaina yra mažiausia šio įrankio kainų istorijoje:

10. Iš Čekijos sandėlio siūlomas turbūt geriausias kiniškas išmanusis dantų šepetėlis „Oclean One“

47.05€ | 34% nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Oclean One“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Oclean One“ - tai ko gero geriausias itin aukšto dažnio išmanusis elektrinis dantų šepetėlis iš Kinijos. Jis „Bluetooth“ ryšiu bendrauja su išmania programėle, kuri leidžia keisti daugybę nustatymų, vibruoja įspūdingu 42 000 kartų per minutę dažniu, o baterijos gali pakakti net 2 mėnesiams. Tokių parametrų neturi joks kitas šepetėlis, tačiau „Xiaomi Oclean One“ yra brangiausias iš visų. 

Pirkėjai džiaugiasi galybe nustatymų, naudojimo paprastumu ir aukšta surinkimo bei medžiagų kokybe.

Aukšta kokybė, paprastas naudojimas, gera integracija su programėle – 3 skirtingi režimai (valymo, balinimo ir masažo) su 4 intensyvumo lygiais kiekviename. Baterija taip pat labai gera, po 15 naudojimo minučių likutis buvo 95 %. Programėle lengva naudotis, ji leidžia nustatyti asmeninė valymo planą. (DavorinB)

Kaina

Tikrinta 2018 12 11

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 47.05€.
  • Iš Čekijos sandėlio. Siuntimas kainuos 5.25€.
  • Geekbuying - 77.40€
  • Amazon - 123€

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.82 balai iš 5 (297 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 42000 kartai per minutę;
  • Baterija: 2600 mAh; vienu įkrovimu energijos užtenka apie 60 dienas valantis du kartus per dieną; įkrovimo laikas – 3,5 val.; magnetinė belaidžio įkrovimo stotelė.
  • Valymo režimai 3: įprastas valymo, balinimo ir masažo; kiekvienas turi 4 intensyvumo lygius.
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos, yra labai aukštos kokybės su suapvalintais itin tankiais JAV ir Vokietijos gamintojo „Dupont /Pedex“ nailoniniais šereliais 
  • Atsparumas vandeniui: IPX7 reitingas - pilnas atsparumas vandeniui (atsparus visas įrenginys);
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: „Oclean“  programėlė, prie jos prisijungiama „Bluetooth 4.2“ ryšiu. Programėlė leidžia keisti šepetėlio režimų nustatymus, suteikia patarimų kada reikia valytis dantis. Programėlėje rasite informacijos apie savo įpročius, naudojamą jėgą, judesių teisingumą.
  • Išskirtinės savybės: itin aukšta pagaminimo kokybė, labai aukštos klasės šepetėliai, belaidis įkrovimas, net 60 dienų laikanti baterija, naujos kartos magnetinės levitacijos variklis, garsiakalbis ir valdymas per išmaniąją programėlę su daugybe nustatymu ir funkcijų.
  • Dydis ir svoris: 25,61 x 2,68 x 2,68 cm; 155 gramai.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(9)
(-7)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: