Įspūdingos ausinės, kurioms apžvalgininkai neranda nei vieno trūkumo ir kodėl šis elektrinis paspirtukas vadinamas vienu geriausiu pasaulyje? („Xiaomi Hybrid Pro HD“, „Xiaomi Mi A2“ ir „Xiaomi M365“ apžvalgų reitingas, Video)  (1)

Šiame apžvalgų reitinge surasite tokius daiktus:

- „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ausinių apžvalgų reitingas

- „Xiaomi Mi A2“ išmaniojo telefono apžvalgų reitingas

- „Xiaomi M365“ elektrinio paspirtuko apžvalgų reitingas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Primename, kad prieš pateikdami tokių daiktų sąrašą, įdėmiai peržiūrime esamas apžvalgas ir atrenkame tik pačias objektyviausias ir išsamiausias.

Taip pat naudojame daiktų vertinimo sistemą. Pastebėjome, kad kai kuriems skaitytojams vis dar kyla klausimų dėl šios vertinimo sistemos. Norime pabrėžti, kad ji neturi jokio ryšio su internetinės parduotuvės Gearbest.com pateikiamais pirkėjų įvertinimais.

Šį reitingą sudarome tik griežtai atsižvelgdami į tai, ką kalba daiktus išbandę apžvalgininkai ir tam jokios įtakos nedaro nei asmeninė šį tekstą rengiančio autoriaus nuomonė, nei internetinių parduotuvių skelbiami reitingai.

Kaip sudarome apžvalgų reitingą ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

1. „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ausinių apžvalgų reitingas

5 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai puikios ausinės | 22,65 € 

Dabar taikoma 17 % nuolaida ir šias „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ausines galima įsigyti už 22,65 eurus.

Lietuvoje tokios ausinės kainuoja 42,79 eurus.  

Pagal apžvalgų vertinimus gavo maksimalų įvertinimą – 5 balus.

5 balai. 5 apžvalgos:

Šios ausinės yra pagamintos iš aukščiausios kokybės medžiagų: pačios ausinės, valdymo mygtukai ir 3.5 mm kištukas yra metaliniai, o 1,25 metro ilgio laidas pagamintas iš kokybiško plastiko. Labai gerai, kad pakuotėje yra papildomos skirtingo dydžio ausinių pagalvėlės. 32 omų, 98 decibelų ir 20-40 kHZ pilnai užtenka, kad šios lengvos ir patogios dėvėti ausinės užtikrintų kokybišką garsą. Dar vienas svarbus dalykas, kad šios ausinės palaiko „HD audio“ režimą. Tereikia ausines prijungti prie išmaniojo telefono, pasirinkti šį režimą ir garso kokybė dar labiau pagerėja.

Tai puikios ausinės, kurios drąsiai konkuruoja su gerokai brangesnėmis ausinėmis. Labai geros techninės specifikacijos, aukščiausios kokybės medžiagos, puikus dizainas. Jas dėvėti yra malonu ir net pakankamai fiziškai aktyviai judant, ausinės tvirtai laikosi ausyse. Taip pat nesijaučia ausų nuovargis ir dėvint šias ausines ganėtinai ilgai – 3 ar 4 valandas. Šios ausinės neveltui gavo „Sony“ sertifikatą, kuris įrodo, kad tai yra aukščiausio lygio „Hi-Res“ ausinės. Garso kokybė yra fantastiška ir puikiai subalansuota. Muzikos kūriniuose labai aiškiai girdimi skirtingi instrumentai ir įvairios dainų detalės, kurias retai išgirsi iš ausinių, kurios kainuoja apie 20 dolerių.

Šioje apžvalgoje pastebima, kad ausinių valdymo pultas yra daugeliu atveju nesuderinamas su „iOS“ sistema. Valdymo pulte yra „garso didinimo“ ir „garso mažinimo“ mygtukai, kurie neveikia su „iOS“, tad jei turite „Apple“ šie mygtukai nereaguos į komandas. Vidurinis mygtukas, kuriuo paleidžiama ir sustabdoma muzika bei atsiliepiama į skambutį veikia ir su „iOS“. Tačiau tokią informaciją nurodo ir pats gamintojas. Vienintelis dalykas, dėl ko apžvalgos autoriui užkliuvo „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ausinės, tai jų laidas. Jis yra tradicinis, kaip ir daugumos ausinių ir jei bus pažeistas, jo nebus galima pakeisti. Bet tai nėra kritinis trūkumas, juolab, kad visais kitais atvejais „Xiaomi Hybrid Pro HD“ yra puikios ausinės ir gerokai geresnės už „KZ ZS5“. „Xiaomi Hybrid Pro HD“  turi 3 transduktorius, kurie užtikrina puikią garso kokybę: aukšti, žemi ir vidutiniai tonai yra gerai subalansuoti ir galima sakyti, kad žemi tonai yra netgi stiprūs. Tai tai puikus pasirinkimas muzikos mylėtojams.

Na, o šioje apžvalgoje buvo palygintos labai panašios ir gana dažnai painiojamos tarpusavyje „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ir „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ausinės. Apžvalgos autorius jas detaliai išbandęs teigia, kad su „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ausinėmis garsas yra švaresnis. Tačiau viskas priklauso nuo to, kokios dažniausiai bus klausoma muzikos. Su „Xiaomi Mi IV Hybrid“ geriau klausytis aukštų ir žemų natų muzikos, tai yra roko ir elektroninės muzikos, o su „Xiaomi Hybrid Pro HD“ gerai klausytis džiazo, bliuzo, vokalinės ir instrumentinės muzikos. Tad čia viskas priklauso tik nuo muzikos mėgėjų skonio.

Šis apžvalgininkas palygino „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ausines su dar 4-riomis kitomis ausinėmis, kurių kaina ir specifikacijos yra labai panašios. Detaliai jas išbandęs pripažįsta, kad „Xiaomi Hybrid Pro HD“ yra pačios geriausios ausinės dėl labai paprastos priežasties, tiesiog garso kokybė jose yra pati geriausia, o juk tai ir yra svarbiausia renkantis ausines.

4 balai. 0 apžvalgų

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Xiaomi Pro HD“ ausinių apžvalgų:

Išsamus „Xiaomi Pro HD“ ausinių aprašymas:

Dvigubai pigiau į ausis įstatomos „Xiaomi Pro HD“ ausinės su hibridine technologija, grafeno diafragma, labai gerais vidutiniais bei aukštais tonais ir tiesiog puikiais atsiliepimais (Video)

2. „Xiaomi Mi A2“ išmaniojo telefono apžvalgų reitingas

4,2 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai geras išmanusis telefonas | 187.92 € 

Dabar taikoma 28 % nuolaida ir šį išmanų telefoną „Xiaomi Mi A2“ galima įsigyti už 187.92 €. Tai žemiausia kaina, kokia iki šiol buvo.

Lietuvoje toks telefonas kainuoja apie 220€. Pagal apžvalgų vertinimus gavo 4,2 balus iš 5 galimų.

5 balai. 1 apžvalga:

Šis telefonas puikiai pagamintas ir turi labai gerą programinę įrangą. Darbuojasi labai greitai ir be sutrikimų. Tikrai puikios kameros, tik trūksta 4K elektroninio vaizdo stabilizavimo, bet vaizdo įrašai vis tiek yra labai kokybiški ir detalūs. Puikios techninės specifikacijos, patogus naudojimasis ir žema kaina. O turint galvoje, kad „Mi A2“ turi švarią „Android“ operacinę sistemą ir dar dvejus metus gaus nuolatinius atnaujinimus, jam suteikia dar daugiau privalumų. „Manau, kad tai greičiausias ir vienas geriausių biudžetinių telefonų“.

4 balai. 4 apžvalgos:

Puiki pagaminimo kokybė, švari „Android“ operacinė sistema, geros kameros, IR sensorius, USB C-tipo jungtis. Visgi, yra ir minusų: nepalaiko papildomos atminties kortelės, nėra NFC, greitasis baterijos įkrovimas galėtų būti greitesnis. Tačiau vertinant bendrai, tai puikus išmanusis telefonas, kurį „manau pirks, kaip karštus pyragaičius. Taip pat nematau prasmės pirkti Mi A2 Lite, kuris kainuoja gerokai pigiau nei Mi A2, tačiau Lite parametrai daugeliu atveju gerokai atsilieka“. Tad „Mi A2“ yra ne tik geras „Xiaomi“ telefonas, jis yra geras ir lyginant su konkurentais, kurie kainuoja gerokai brangiau.

Šis apžvalgininkas naudojasi „Mi A2“ išmaniuoju telefonu jau du mėnesiai ir pateikia savo detalius pastebėjimus. Puikus dizainas, metalinis korpusas, nors apžvalgos autoriui labiau patiktų, kad būtų stiklinis. Ekranas yra kokybiškas, gal tik kiek esant tiesioginiams saulės spinduliams norėtųsi daugiau ryškumo. Pirštų atspaudų skaitytuvas veikia be jokių sutrikimų, garsiakalbiai veikia tikrai gerai. Deja, nėra 3.5 mm audio jungties, bet klausytis muzikos prijungus adapterį yra malonu, garso kokybė gera. Telefonas yra plonas ir jį patogu laikyti rankoje bei nešiotis kelnių kišenėje, tačiau dėl to nukentėjo baterija. Nuolatos įjungus ekraną, jos užteks iki 6 valandų. Pats telefonas veikia puikiai, operacinė sistema yra nuostabi ir žaidimus galima žaisti be jokių problemų. Ir po dviejų mėnesių telefonas vis dar dirba žaibiškai ir nėra kažkokių strigimų. Nuotraukų kokybė yra labai gera, o biudžetinių telefonų kategorijoje, tai geriausiai fotografuojantis telefonas. Vaizdo įrašų kokybė taip pat gera. Po dviejų mėnesių naudojimosi šiuo telefonu apžvalgos autorius teigia, kad tai vienas geriausių biudžetinių telefonų. Ir jis teturi tik keletą trūkumų: baterija mažesnė nei „Xiaomi Redmi Note 5“, nėra NFC ir 3.5 mm audio jungties.

Kalbant apie minusus, pirmiausiai pastebima, kad šis telefonas neturi NFC, nėra 3.5 mm audio jungties, tad reikės adapterio ir nepalaiko papildomos atminties kortelės. Baterija yra vidutiniška. Jei telefonu naudositės intensyviai, jį reikės įkrauti antroje dienos pusėje, o jei vidutiniškai – vakare. Pliusai yra akivaizdūs: švari „Android“ operacinė sistema, kuri dirba labai greitai ir be jokių strigimų. Geras ekranas, mikrofonas ir garsiakalbiai. Kameros maloniai nustebino, jos darbuojasi labai gerai. Esantis dirbtinis intelektas gerai apdoroja nuotraukas ir jos būna kokybiškos net jei darytos nakties metu.

Pagrindiniai trūkumai šio telefono yra tie, kad „Xiaomi“ kažkodėl nusprendė neįrengti 3.5 mm audio jungties, nėra NFC, galinės kameros modulis išsikišęs į išorę ir nepalaiko papildomos microSD atminties kortelės. Tad prieš renkantis konkretų „Mi A2“ modelį, būtinai žiūrėkite kiek jis turi vidinės atminties. Kaip ir galima buvo tikėtis, vaizdo įrašų ir nuotraukų kokybė pablogėja esant prastam apšvietimui, taip pat 4K nepalaiko elektroninio vaizdo stabilizavimo. Tačiau už tokią kaina kitko tikėtis ir negalėjome. Kalbant apie pliusus: puiki pagaminimo kokybė – plonas ir lengvas. Labai kokybiškas IPS ekranas, spalvos ryškios ir malonios. Turi IR siųstuvą. Puikios techninės specifikacijos – galima pasirinkti net iki 6 GB RAM ir 128 GB ROM. „Android 8.1“ su atnaujinimu iki „Android 9“ – jokių nereikalingų kiniškų programinių priedų. Baterijos energijos užtenka 2 dienoms ir ji yra greitai įkraunama. Priekinė kamera su dirbtiniu intelektu nuotraukų apdorojimui, galinė kamera dirba puikiai. Įvertinant kainos ir kokybės santykis, tai yra fantastiškas telefonas. „Ir jei norite įsigyti gerai veikianti Android telefoną ir dar ganėtinai panašų į Google Pixel, tada Mi A2 yra puikus pasirinkimas“.

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Xiaomi Mi A2“ apžvalgų:

Išsamus „Xiaomi Mi A2“ aprašymas:

Anonsuotas „Xiaomi Mi A2“ su „Snapdragon 660“, 20Mpx kamera, dirbtiniu intelektu ir visiškai švariu „Android 8.1“ (Aprašymas, Video)

3. „Xiaomi M365“ elektrinio paspirtuko apžvalgų reitingas

4,8 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai labai geras elektrinis paspirtukas | 339,30 € 

Rudedinio išpardavimo metu taikoma 29 % nuolaida ir šį elektrinį paspirtuką galima įsigyti už 339,30 eurų. Nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu. Tai žemiausia kaina, kokia iki šiol buvo.

Lietuvoje šis paspirtukas kainuoja apie 440€. Pagal apžvalgų vertinimus gavo 4,8 balus iš 5 galimų.

5 balai. 4 apžvalgos:

Jis pagamintas iš aukščiausios kokybės aviacijoje naudojamo aliuminio lydinio. Yra ganėtinai lengvas ir patogiai sulankstomas. Stovėjimo aikštelė padengta grublėta guma, tad ant šio elektrinio paspirtuko stovima stabiliai ir saugiai. Palaiko du važiavimo režimus, du kartus paspaudus maitinimo mygtuką įjungiamas „ECO“ režimas ir taip sulėtėja akseliaracija, išnaudojama kinetinė energija. Standymas veikia puikiai ir sustoja švelniai. Nakties metu paspirtuko priekinės ir stabdžių šviesos labai ryškios. „Fantastiškas įrenginys, visiems rekomenduoju“.

Surinkti šį elektrinį paspirtuką ir jį valdyti yra labai paprasta. Atsisiuntus išmaniąją programėlę „Mi Home“ galima stebėti įvairius elektrinio paspirtuko parametrus: kiek liko baterijos (tai galima matyti ir ant pačio paspirtuko vairo, jame yra LED indikatoriai), važiavimo režimus ir daugelį kitų parametrų. Važiuoti šiuo paspirtuku yra tikras malonus, jis yra gerai subalansuotas, lengvai įveikiami posūkiai, geras pagreitėjimas, iki 25 km/h pasiekiamas maksimalus greitis, puikiai veikiantys stabdžiai ir važiuojama labai tyliai – ratai neskleidžia erzinančio triukšmo. „Tai tiesiog fantastiškas elektrinis paspirtukas, kurį rekomenduoju visiems.“

Man labai patinka šis elektrinis paspirtukas – tiesiog negaliu nesišypsoti kalbėdamas apie jį.“ Šis apžvalgininkas teigia, kad tai yra aukščiausios kokybės produktas ir dėl trijų priežasčių verta įsigyti šį elektrinį paspirtuką. Pirmiausiai, baterija – ją įkrausite per maždaug 5,5 valandos ir įjungus „ECO“ režimą nuvažiuosite iki 25 kilomentrų, o tai yra nuostabus rodiklis. To pilnai užtenka keliauti į darbą, studijas ar tiesiog išgerti kavos. Antra, „Xiaomi M365“ turi ir kinetinės energijos rekuperavimo sistemą, kuri padeda tausoti baterijų energiją. Trečia, yra „Cruise“ režimas, kuris pritaikytas važiuoti ilgesnius atstumus. Tada dar smagiau važiuoti šiuo elektriniu paspirtuku. Taip pat rekomenduojama įsigyti apsaugą šiam paspirtukui, ypač jei jį paliksite kur nors prie parduotuvės ar pan.

Po daugelio testavimo, šis apžvalgos autorius be jokių dvejonių pasirinktų būtent „Xiaomi M365“ elektrinį paspirtuką. Jam patinka tai, kad jis yra kompaktiškas, greitas, patogus. Jį laisvai galima neštis su savimi kur tik reikia. „Aš su juo važiuoju visur – į darbą, metro, susitikimus, parduotuvę. Net pradėjau automobiliu važinėti gerokai rečiau. O ir kaina šio elektrinio paspirtuko yra labai priimtina.“

4 balai. 1 apžvalga:

Šioje apžvalgoje apžvalgininkas išpakuoja ir detaliai apžvelgia elektrinį paspirtuką bei jį išbando praktiškai. Jis teigia, kad šis paspirtukas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, jį labai lengva valdyti, puikios šviesos, geras greitis ir įsibėgėjimas, kokybiški stabdžiai užtikrina švelnų sustojimą, ratai labai stabilus ir tvirti, palaiko programinės įrangos atnaujinimą. Na ir tik keletas trūkumų: „ECO“ režime nenuvažiuosime 30 km, greičiau apie 18-20; sunkiai įveikia didesnes įkalnes; ganėtinai nedidelis korpuso atstumas nuo žemės ir nėra patogu pakeisti padangą. Taip pat rekomenduojama įsitikinti ar paspirtuko ratuose yra tinkamas slėgis, kitu atveju galima lengvai pradurti padangas. Rekomendacijos būtų tokios: 50-70 kg svorio žmogus – priekiniame rate 2,4 atm, galiniame – 3 atm; 70-90 kg svorio žmogus – priekiniame rate 2,8 atm, galiniame – 3,4 atm; 90-100 kg žmogus – priekiniame 3,2 atm, galiniame – 3,7 atm. Tad net nepaisant šių minusų, pripažįstama, kad tai puikus elektrinis paspirtukas.

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Xiaomi M365“ apžvalgų:

Išsamus „Xiaomi M365“ aprašymas:

7 prestižiniai geriausio dizaino apdovanojimai ir daugybė pagyrų iš pirkėjų ir apžvalgininkų: naujos nuolaidos „Xiaomi M365“ paspirtukui, galima sutaupyti ir įsigyti iš Vokietijos sandėlio (Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(9)
(-1)

Komentarai (1)