Ką dar be elektronikos gamina „Xiaomi“? 6 voniai ir virtuvei skirti „Xiaomi“ įrankiai bei prietaisai, kuriuos išbandė apžvalgininkas - nuo „IF“ ir Red Dot“ apdovanojimą laimėjusio dušo komplekto iki vakuuminio vyno butelio kamščio (Video)  (2)

Jau atrodo su daugeliu „Xiaomi“ kompanijos prietaisų esame susipažinę, bet ši kompanija ir toliau stebina ne tik pirkėjus, bet ir pačius apžvalgininkus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-04-29 Ką dar be elektronikos gamina „Xiaomi“? 6 voniai ir virtuvei skirti „Xiaomi“ įrankiai bei prietaisai, kuriuos išbandė apžvalgininkas - nuo „IF“ ir Red Dot“ apdovanojimą laimėjusio dušo komplekto iki vakuuminio vyno butelio kamščio (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš apžvalgininkų nusprendė praplėsti savo akiratį ir praktiškai išbandyti tai, ką kompanija gamina dėl virtuvės ir vonios kambarių. Tam jis įsigijo 6 nebrangius, bet įdomius „Xiaomi“ prietaisus ir pateikė savo asmeninius įspūdžius

1. „Xiaomi Diiib Dabai Handheld Shower Head Hose Set“ – dušo komplektas

Šiuo atveju svarbu paminėti, kad galima įsigyti:

tik pačią dušo galvą: Aliexpres –17,57 €, Gearbest –20,09 €;

dušo žarną: Aliexpres –13,37 €, Gearbest –17,51 €;

arba visą komplektą: Aliexpres –24,15 €, Gearbest – 34,62 €.

Kaip ir galima būtų tikėtis iš „Xiaomi“, ši kompanija ir toliau gamina puikiai atrodančius prietaisus, štai todėl šis dušo komplektas gavo prestižinius „IF“ ir Red Dot“ 2018 apdovanojimus už geriausius dizaino sprendimus.

Dušo galva yra 12 cm diametro, turi 53 skylutes/purkštukus, kurios pagamintos iš aukščiausios kokybės silikono.

„Tai užtikrina itin kokybišką padavimą vandens, kuris dar prieš tai pereina per filtravimo sistemas. Tačiau pats įdomiausias dalykas yra tas, kad ši dušo galva palaiko tris skirtingus vandens padavimo režimus ir viskas yra valdoma vienos rankos judesiu – tiesiog pasukant dušo galvutės korpuse esančią svirtelę (1:00 min.).

Laikyti šią apvalios formos dušo galvą vienoje rankoje yra patogu, ant jos paviršiaus nelieka pirštų atspaudų, o ir nusiplauna ji labai lengvai. Puikiai ši dušo galva tinka bet kokioje vonioje, duše ir atrodo tiesiog puikiai.“

Pačios dušo žarnos ilgis siekia 1,6 metrus ir ją galima įsigyti atskirai.

Apžvalgininkas teigia, kad ji yra pagaminta itin kokybiškai ir atspari vandens temperatūriniams pokyčiams, rūdims ir „kaip daugeliui puikiai žinomos kompanijos Grohe žarnos, taip ir Xiaomi gali pasisukti 360 laipsnių kampu“. Nuo 2:06 min pademonstruojami visi trys dušo galvos režimai.

2. „Xiaomi Happy Life Soap Magnet Holder“ – magnetinis muilo laikiklis

Aliexpres – 4,39 €.

Šis magnetinis muilo laikiklis atrodo išties šauniai. Ir nors skamba kiek juokingai bet atrodo tikrai patogiai (2:41). 

Šis įdomus laikiklis yra kompaktiškas: 10 x 3 x 6,3 cm ir sveria 110 gramus. Pagamintas iš tvirtos ABS medžiagos ir yra prilipdomas prie įvairaus paviršiaus .

Tad belieka švariai nuvalyti sieną, nuimti laikiklio lipduką, priklijuoti laikiklį, magnetinę dalį įspausti į muiliuką ir viskas. Muiliukas jau bus pakabintas virš kriauklės.

4. „Xiaomi Mijia Houhou“ – stalo įrankiai

Aliexpres – 14,58 €.

Apžvalgininkas pastebi, kad kurios parduotuvės iškart parduoda komplektais šiuos stalo įrankius (kaip Aliexpress), o kitose galima atskirai įsigyti po du vienetus peilių, šakučių ir šaukštų (kaip Banggood) (3:25).

 

Apžvalgininkas užsisakė du stalo peilius ir yra visiškai patenkintas jų kokybe – „pagaminti iš puikios kokybės nerūdijančio metalo, atsparūs korozijai, cheminiam poveikiui, bei kitiems žalingiems veiksniams.

Įrankiai yra itin tvirti, paviršius gražiai nupoliruotas ir malonūs laikyti rankoje. Peilių dantukai aštrūs bei išdėlioti tokiu kampu, kad pjauti net ir itin kietus maisto produktus yra vienas malonumas (4:12 min.).“

5. „Xiaomi Yiwuyishi Turner Spoon“ – virtuvinis samtis bei kiti įrankiai

Šiuo atveju taip pat galima įsigyti kiekvieną įrankį atskirai arba iškart visą komplektą.

Aliexpres – nuo 26,85 €.

Apžvalgininkas užsisakė kiaurasamtį ir „manau, kad kažką panašaus kiekvienas turite savo virtuvėje (4:42).

Šis Xiaomi įrankis labai kokybiškai pagamintas ir ganėtinai nemažas: ilgis siekia 43 cm, o pačio kiaurasamčio galvos diametras yra 12,5 cm.

Metalas kokybiškas, tvirtas, medinė laikymo rankenėlė maloni liesti. Bendrai, labai kokybiškas daiktas, nors ir ne toks jau pigus kaip norėtųsi.

Visgi, juk tokius daiktus perkame ilgam. Turiu namuose panašų kiaurasamtį, kurį naudojau daugiau nei 20 metų, tad tokia investicija yra ilgam.“

6. „Xiaomi Circle Joy Mini Stopper“ – vakuuminis mini vyno butelių kamštis

Gearbest – 10,78 €

Įdomus daiktas iš „Xiaomi“, kuris padeda apsaugoti atkimšto vyno butelį nuo netyčinio išpylimo, vyno oksidacijos ir išgaravimo (5:58).

„Gražus dizainas, paprastas naudojimasis, galima netgi nustatyti datą, tad matysite kada buvo atkimštas vyno butelis. Tereikia uždėti šį Xiaomi vyno butelių kamštį ant butelio kaklelio, kelis kartus jį paspausti, taip iš butelio išvaryti orą ir viskas. Pradėtą vyno butelį galima saugiai laikyti tiek vertikaliai, tiek ir horizontaliai bei pasukant į kairę ar dešinę pusę šį kamštį nurodyti kokia yra mėnesio diena, kai buvo atkimštas vyno butelis. Paprasta ir patogu (6:28 min.).“

O atkimšti vyno butelį taip pat galima patogiai su apžvalgininko rekomenduojamu „Xiaomi Mijia Circle Joy CL“.

Labai stilingas prietaisas, kuris ne tik leis greitai atkimšti vyno butelį, bet ir papuoš stalą.

Gearbest – nuo 17,98 €; Aliexpress - 25,15 €.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (2)