Ukrainos ambasadorius su baime kalba, kas darosi Vokietijoje – „Rusija savo pasiekė“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-06-25 12:24
Kokios derybos? Kokių susitarimų Rusija dar nepažeidė? Jau buvo 2015m susitarimai. Susitarsi ar nesusitarsi - vis tiek reikės su Rusija kariaut, todėl geriausia neduoti jai laiko. Tas pats kas bandyt susitarti su Hitleriu. Toliau reikia protinti visiems save ir vakarus. ------------------------------ Karas nėra tik Ukrainos problema, bet ir vakarų, nes užaugino dabartinės Rusijos monstrą.Taikos sutartis be teritorijos gražinimo būtų tik pauzė Rusijai pasigaminti bombų ir mobilizuoti kareivių iš užgrobtų teritorijų.
AAA000 2022-06-25 13:49
nesyk i kelnes benediktai , nebuk vata. vokieciai juk pralose kara butent ruskiams. o save tuo metu isivaizdavo pasaulio centru. ir pas juos kaip ir musu konservatnykams yra tiesiog stoholmo sindromas isikalbeta baime. ukrainieciu nepaims - nes pilietinis pasipriesinimas ten realybe jau. juos tegalima tik sunaikint visiskai nebent. pilietinius karus visi pralose. ir ispanijoj. ir amerikoj. ir pas arabus laimet pilietini kara galima tik jei tauta maza - santykis bent 15-10 pries 1. va cecenus paime. o jei didele tauta 1 prie 3, kaip dabar - nera sansu. apsiskaiciavo ruskeliai - neapzios. aisku tampysis dar greiciausiai kelis metus viskas ukrainieciai irgi strigineja viduje - ten savu konservatnyku pilna, kur zlugdo sali is vidaus. bet jau atsikando manau tokiu jie - turi igudzius atpazint cia mum jau mokytis reikia is ukrainieciu - savus uzsisedejusius parazitus zabot. visas reformas stabdo... o vokieciai tiesiog patys bijo saves. bet jie techniska salis - ras sprendimus. ir manau pakankamai gerus. as manau Ukraina siektiek mazai siulo variantu. jie gi turtinga valstybe. tiesiog isispareigojimus ateities sabdoriams pirkt tegu spaudzia vokieciu versla. ir visi bus patenkinti. ukrainieciai greiciau laimes. vokieciai greiciau uzdirbs.
Benediktas 2022-06-25 13:58
Aš irgi neabejoju, kad ukrainiečiai laimės, bet jei visi pradės nosį krapštyt - tai nebus gerai, karas užsitęs, migrantų krizė pagilės 3 kartus, ekonomika smuks visų. Be ginklų Ukraina žemių irgi neišlaikytų - taip partizanai būtų, bet administraciniai pastatai būtų užimti.
AAA000 2022-06-25 14:04
matai - problema kad nori dykai Ukraina visokeriopos paramos. nors dar bendros rinkos su ES nera ir vokieciu verslas nemato galimybiu remt Ukraina. vokieciu politikus trumpina butent vokieciu verslas. negali politikai eit pries versla. nes gi sedi patys ant mokesciu. o visuomene ten pacifistine - karo pralosejai. mes tai buvom okupuoti ww2 nugaletoju. o vokieciai issipirkinejo. okupacija ten buvo trumpesne. tuos pazangius ginklus jie sukure savo darbu. ir is vokieciu verslo pozicijos - kazkokie pusiau bomzai nori ju gerio - ta prasme ne tik Ukraina. ir lenkai nori. ir kiti o sovietini slamsta jie jau galima sakyt atidave ar atsikrate seniau. amerikieciai pirmesni susigaude. kad uzdirbs. ir tiek. vokieciu atveju jie neturi branduolinio uznugario. del to jie ir pries. o uz dyka nieko neduos lengvai. situacija jiem labiau dviprasmiska. tu pvz savo zmona isnuomotum prostitucijai? jei kaimynas paprasytu. ir gerai uzmoketu dar. o cia pusdykiai nori... va del ko lauzosi vokieciai.
Benediktas 2022-06-25 14:20
Kad Rusjia užpuolė Ukrainą, čia nėra tik Ukrainos problema. Patys vakarai korumpavosi ir prišėrė monstrą. Dabar pasikartotų II pasaulinio karo scenarijus, jei Ukrainą paliktų 1+1, be ginklų be nieko. Plius migrantų krizė dar didesnė - kuri kainuoja taip pat. Vis tiek tektų vėliau su Putinu kariaut, bet dar būtų primobilizuotų ukrainiečių. Ar tu kitaip manai, kad būtų?