Apokalipsė Rusijos vaistų rinkoje - su agresoriumi atsisako bendradarbiauti bet kokie tiekėjai: rusams tapo nebepasiekiamos paprasčiausios plombos  (1)

Net tie užsienio gamintojai, kurių produkcijai netaikomos Europos sankcijos Rusijos Federacijai, nenori dirbti su šalimi agresore.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos farmacijos pramonėje bręsta opi krizė – šaliai gresia vaistų trūkumas. Vokietijos farmacijos kompanijos „Syntegon“ ir „GEA“ savo iniciatyva atsisakė tiekti atsargines dalis Rusijai.

Ekspertai prognozuoja problemas dėl naujų vaistų išleidimo. Rusija tokiam smūgiui nepasirengusi. Importo pakeitimas šioje pramonės šakoje yra neįmanomas. Rusijos Federacija praktiškai negamina modernios įrangos farmacijos pramonei, o valstybinė programa „Pharma-2020“, turėjusi prisidėti prie savo pačių vaistų gamybos plėtros, pasirodė nesėkminga.

Dėl Vakarų tiekėjų boikoto Rusijoje jau dabar ima trūkti odontologinės medžiagos gydymui ir protezavimui, o tai sparčiai veda prie to, kad rusai greitu metu net neturės galimybės plombuoti dantų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)

Komentarai (1)