Girkinas dėjo iš peties! Palygino Rusiją su nacistine Vokietija ir numatė jos pralaimėjimą kare: fronto spragas bando užglaistyti „surogatais“  ()

Buvusio Donecko kovotojų vadovo teigimu, nemaža dalis Rusijos karinės-politinės vadovybės daro viską, kad karas būtų pralaimėtas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs vadinamasis „DLR gynybos ministras“ Igoris Girkinas (Strelkovas), analizuodamas Rusijos valdžios veiksmus, palygino juos su nacistinės Vokietijos vadovybės veiksmais Antrojo pasaulinio karo metais.

Pasak jo, netrukus po vokiečių puolimo Sovietų Sąjungoje buvo sunaikinta beveik visa sovietų kariuomenė. Tačiau nuo pat pirmosios karo dienos SSRS buvo įjungti visi totalinės mobilizacijos mechanizmai, nors šalies vadovybė aiškiai negalėjo įsivaizduoti tokio katastrofiško scenarijaus.

„O ką tuo metu veikė nacistinė Vokietija? Tik 1943 m. bombonešiai pradėti gaminti dviem pamainomis", - sakė Girkinas.

„Kol mūsų evakuotos gamyklos dirbo ištisą parą trimis pamainomis, vokiečiai stengėsi nesamdyti moterų, karo belaisviai buvo tiesiog marinami lageriuose, tik nuo 1943 metų jie pradėti naudoti Vokietijos pramonėje“.

Igoris Girkinas pabrėžė, kad, nepaisant nevienodų jėgų, mažiau išsivysčiusios pramonės, Ukraina nuoširdžiai kovoja. Kol Rusija praranda ne tik laiką, bet ir kadrinę kariuomenę, nekuria naujos karo laikų armijos, o fronto spragas bando užglaistyti „surogatais“.

 

„Man susidaro aiškus įspūdis, kad daugelis Kremliaus ir Gynybos ministerijos vadovų yra už pralaimėjimą“, – sakė buvęs separatistų vadas. „Nes jie daro viską, išskyrus svarbiausią dalyką – nekovoja“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(0)
(30)

Komentarai ()