Galinga geležinkelio partizanų pergalė! Nuo bėgių nuriedėjus sąstatui, užblokuota Transsibiro magistralė - visiškai paralyžiuotas ginklų tiekimas iš Tolimųjų Rytų!  ()

„Geležinkelių karas“ vis galingesnis: nuo ​​bėgių nuleista 19 prekinio traukinio vagonų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje toliau įsibėgėja „geležinkelių karas“, kurio metu savanoriai visomis turimomis priemonėmis trikdo judėjimą geležinkeliais Rusijos Federacijos viduje, stabdydami karinės technikos ir amunicijos tiekimą karui su Ukraina.

Vakar (birželio 28 d.) pasirodė informacija apie tai, kaip Pskovo ir Vladimiro srityse buvo išardyti bėgiai, siekiant sustabdyti karinių krovinių veržimąsi į Ukrainą.

Birželio 29 d. pranešama apie naują incidentą, šį kartą Rusijos Tolimuosiuose Rytuose. Kaip informuoja kanalas „Stabdyk vagonus“, partizanai nuo bėgių „nuleido“ kitą traukinį.

Liudininkai sugebėjo Amūro regione nufotografuoti nuo bėgių nulėkusį traukinį, su apvirtusiais vagonais ir konteineriais, išsibarsčiusiais aplinkui. Sabotažo metu partizanams pavyko nuversti nuo bėgių nuo 14 iki 19 prekinio traukinio vagonų, sugadinti kontaktinio tinklo atramą bei pažeisti bėgių vėžes , blokuojant judėjimą.

 

Dėl incidento ruože Sgibeevo-Bolshaya Omutnaya užblokuotas traukinių judėjimas, paraližuota Transsibiro magistralė, teigia šaltiniai.

„Amūro kraštas vis aktyvesnis. Jei viskas taip klostysis, karinis tiekimas iš Tolimųjų Rytų netrukus bus sustabdytas. Amūro srityje nuo bėgių buvo nuleista 14 prekinio traukinio vagonų. Pažeistos bėgių vėžės, pažeista kontaktinio tinklo atrama, laikinai sustabdytas traukinių judėjimas“, – pažymima pranešime.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(1)
(148)

Komentarai ()