[Žinios trumpai] Tai pirmasis toks atvejis per visą karą! Į Ukrainos pusę perėjęs rusas paėmė į nelaisvę Rusijos kareivį (Foto)  ()

Legiono „Rusijos laisvė“ rekrūtas sugavo užpuoliką pirmajame mūšyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariškiai, nusprendę kovoti su rusų įsibrovėliais ir prisijungę prie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų (APU), paėmė į nelaisvę Rusijos armijos karį. Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „Operational APU Chat“.

Yra žinoma, kad tai buvo pirmasis į Ukrainos pusę perėjusių rusų mūšis. Rekrūtas kovoja legiono „Rusijos laisvė“ gretose, jis paėmė į nelaisvę 42 metų Rusijos Federacijos kariškį.

Okupantas su savimi turėjo pasą, pagal kurį buvo atpažintas. Paaiškėjo, kad užpuolikas buvo Rusijos Federacijos Pskovo srities gyventojas. Prieš karą jis gyveno Velikiye Luki mieste.

Anksčiau rašėme, kaip į Ukrainos ginkluotąsias pajėgas prisijungę Rusijos kariai gavo Ukrainos kariuomenės uniformą ir naujos Rusijos vėliavos (balta-mėlyna-balta) antpetį. Šie kariškiai nori nuversti valdantįjį Kremliaus režimą. Jie pareiškė norą nušalinti nuo valdžios dabartinį Rusijos Federacijos prezidentą Vladimirą Putiną.

 

Legionas „Rusijos laisvė“ kovo mėn. buvo sukurtas iš karių, kurie savanoriškai padėjo ginklus ir pasidavė kartu su karine technika per kautynes ​​​​Ukrainos teritorijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(0)
(79)

Komentarai ()