[Žinios trumpai] Pasklido neoficiali informacija, kad Medvedevas bandė nusižudyti – išgelbėjo apsauga: skelbiama, kas įvyko, minimas ir Putinas  (1)

Savo savižudybės laiške, anot žurnalistų, D. Medvedevas mini Putiną ir jo artimą ratą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistų teigimu, buvęs Rusijos Federacijos prezidentas bandė nusižudyti. Teigiama, kad sargybinis Dmitrijų Medvedevą rado neblaivų ir su ginklu rankoje.

Tai teigiama „FreeDom“ projekto siužete. Pranešama, kad būtent sargybinis įtikino buvusį Rusijos prezidentą atiduoti ginklą.

„O valytoja rado 5 savižudybės raštelių variantus, kuriuose Medvedevas parašė, kad pavargo būti marionete. Ir dėl jo mirties kaltina Putiną ir jo artimą ratą", – rašoma istorijoje.

Rusijos politikas Ilja Ponomarevas sako, kad jo nestebina šie gandai, sklindantys iš Rusijos Federacijos vidaus dėl Kremliaus kovos dėl valdžios.

Ne paslaptis, kad D.Medvedevas į valdžią Rusijos Federacijoje atėjo Putino dėka, jo dėka jis atsisakė antrą kartą kandidatuoti į prezidentus. 

Spėjama, kad dabar tarp Medvedevo ir Kirijenkos vyksta vidinė kova dėl to, kas taps Putino įpėdiniu. Ekspertai teigia, kad pastaruoju metu demonstratyvus Medvedevo elgesys yra gilios depresijos požymis, kuri ir tapo bandymo nusižudyti priežastimi.

Ilja Ponomarevas sako, kad į Medvedevą politiškai buvo dedamos didelės viltys, tačiau jis praleido visas galimybes. Būtent dėl ​​šios priežasties jis dabar yra kritikuojamas. Ir tai gali būti jo depresijos priežastis.

 

Prasidėjus plataus masto invazijai į Ukrainą, Medvedevas virto susižavėjusiu Rusijos politiku, rašančiu „piktus“ postus prieš Vakarus ir Ukrainą. Visa jo veikla yra bandymas ištraukti save iš politinės užmaršties. Tačiau yra ir antras požiūris į jo įrašus socialiniuose tinkluose – tai tik Putino nustatytų užduočių vykdymas, o ne asmeninė iniciatyva.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(147)
(4)
(143)

Komentarai (1)