[Žinios trumpai] Kryme kilo panika – Krymo tiltą apgaubė tirštų dūmų debesys, neapsieita be aukų: paskelbta priežastis (Video)  (4)

Okupacinė pusiasalio administracija ragino Krymo gyventojus nepanikuoti. Bet neapsieita be pasekmių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kerčės gyventojai socialiniuose tinkluose skelbia nuotraukas ir vaizdo įrašus, kuriuose užfiksuoti dūmų debesys, uždengę Krymo tiltą iš Kerčės pusės.

Vietiniai „Telegram“ kanalai, remdamiesi šaltiniu iš Krymo okupacinės vyriausybės, praneša, kad ant tilto vyksta Gynybos ministerijos, Nepaprastųjų situacijų ministerijos ir Nacionalinės gvardijos pratybos, „siekiant užtikrinti tilto saugumą ir numalšinti grėsmes“. Pareigūnas taip pat pridūrė, kad nerimauti nėra pagrindo, nes Krymo tiltas yra „visada ir absoliučiai saugomas“.

Viename iš publikuotų vaizdo įrašų matosi, kad specialios mašinos leidžia dūmus:

Vėliau Krymo okupacinės administracijos vadovas Sergejus Aksionovas sakė, kad dūmai Krymo tilto rajone atsirado dėl teisėsaugos institucijų surengtų pratybų. Jis taip pat patikino, kad „nėra jokio pavojaus nei tiltui, nei žmonėms, nei Krymui“.

 

Galbūt šios pratybos ir lėmė šiandien 13:40 ant tilto įvykusią avariją. Vietos žiniasklaida rašo, kad sunkvežimis rėžėsi į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį. Automobilyje buvusi moteris buvo be sąmonės. Dėl avarijos eismas tiltu apsunkintas, spūstis jau nusidriekusi 8 km.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(3)
(41)

Komentarai (4)