„Vėžio dienos suskaičiuotos. Yra svarios priežastys manyti, kad vaistai nuo jo bus išrasti per kitus 10 metų“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gytis13 2022-07-31 19:34
Na bus kaip visada:su pelėmis vaistai gerai pasiteisins, su žmonėmis neveiks...
mindaugas.vaitiekūnas 2022-07-31 19:59
Čia tu apie burokėlius?
immortallt 2022-08-01 07:44
Pirma, vėžys, tai nėra viena liga, tai ligų grupė. Net jei sukuri kažkokią platformą, kuri leistų kiekvienam vėžiui pritaikyti gydymą (RNR skiepai), tai nereiškia, kad viskas, vėžys nebėra problema. Ankstyva diagnostika išliks svarbi. Jei metastazės po organus išplitusios, dvejoju, kad tai išgelbėtų žmogų.
sub 2022-08-01 09:19
Pasiūlymas išbandyt ant AAA000, tas nei žmogus nei pelė. Tiesiog graužikas.
Hmz 2022-08-01 10:55
Įdomu, kas bus pirmiau - mums nuolat žadami neregėtos talpos akumai ar vėžio likvidavimas? Ar abudu tą pačią šv. Niekados dieną?
gytis13 2022-08-01 11:09
Abu dalykai išsipildys vienu metu - kai mūsų šiam pasaulį jau nebus....
punktyras 2022-08-01 15:11
Jei pažiūrėtume į istoriją, pamatytume, kad šiose srityse pažanga tikrai yra nepalyginamai spartesnė ir „neregėtos“ talpos akumuliatoriai atsiranda, ir daugelio vėžio rūšių atveju, standartinės išgyvenamumo perspektyvos nepalyginai geresnės, nei bet kada anksčiau. Dabartiniai, straipsnyje aptarti, kovos su vėžiu būdai yra fundamentaliai nauji, gydantys priežastis, ne kovojantys su pasekmėmis.
AAA000 2022-08-01 22:09
kad cia 1-3 is esmes tas pats imuniteto dirginimas. tiesiog subtilesniais lygiais. nera cia naujoves metode. tik tikslumas labiau valdomas. 4-5 cia pazangu - bet normaliai nesukurta. va i situ budu pletras ir fundamentalius tyrimus as deciau daug visuomeninio finansavo. tokios invazijos i DNR vyksta nuolat. ir jas reikia ismokt valdyt aktyviai. aiskintis galimas zalas. klasifikuot sistematiskai. o ne stebet issiziojus ir apie kazkokias etikas pliurpt... kaip dabar ir daro atsilikus dabartine medicinine sistema... kai cia vienas zmogus REALIAI nepajegus. tik sisteminis tyrinejimas. irankius jau turim siam momentui. bet visuomenes noro aiskiai - NERA. geriau kariaut visi (demokratines-daunines daugumos) nori, remt zudyma efektyvesniu zudymu ar kokiu sudu svaigintis... 6 budas jau issemtas. cia elementarus nuodijimas visokiais junginiais su tiketina "didesne nauda " nei zala... dabartinis kertinis akmuo atsilikusios "siuolaikines" medicinos... cia irgi jau slifuota perslifuota... dideliu efektu neimanoma isgaut. plius tai niekaip neveikia evoliucinio senejimo. tu tik mirinesi "optimaliai", bet is evoliucijos neislipsi. tai kur cia aplamai nauda? sita metoda - vaistus (cheminius junginius), aplamai reiktu vadint pazangia kosmetika, o ne medicina... cia labiau terapijos kazkokios... tinka palaikymui. o ne gydymui... sita kryptis baigiasi tuo, kad mirksi kokioje kameroj nuo gimimo iki mirimo... reanimacijos palatas paziurekit ir suprasit sito metodo galutini "efektyvuma". patenki arba i lova. arba i morga...