Buvęs Putino parankinis A. Čiubaisas reanimacijoje: „būklė nestabili", kambarį apžiūri specialistai su cheminės apsaugos kostiumais  ()

Anatolijus Čiubaisas, palikęs Rusiją prasidėjus plataus masto Rusijos Federacijos karui prieš Ukrainą, buvo paguldytas į ligoninę ir yra reanimacijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs „Rusnano“ vadovas Anatolijus Čiubaisas yra intensyviosios terapijos skyriuje vienoje iš Europos ligoninių. Pasak jo, jis buvo paguldytas į ligoninę, diagnozavus Guillain-Barré sindromą.

Tai  pranešė žurnalistė Ksenia Sobčak.  „Būklė nestabili. Staiga pasidarė bloga, pradėjo tirpti rankos ir kojos", – rašė ji.

Pažymima, kad diagnozė gali keistis. Sobčak teigimu,  cheminės apsaugos kostiumų specialistai apžiūrėjo Čiubaiso kambarį, kuriame jis buvo, kai pasijuto blogai. Policija apklausė įvykio liudininkus.

 

Kol kas nežinoma, ko tiksliai ekspertai ieškojo. Tačiau dėl Kremliaus pomėgio nuodyti oponentus, galima daryti prielaidą, kad Vakarų ekspertai neatmetė nuodų ar kitų pavojingų medžiagų naudojimo.

Guillain-Barré sindromas – tai liga, kurios metu suardomas nervinių skaidulų apvalkalas (mielinas), dėl ko sutrinka judesiai ir jutimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(2)
(9)

Komentarai ()