[Žinios trumpai] Į orą išlėkė šarvuotas automobilis su liūdnai pagarsėjusiu banditu „Efim“ - ukrainiečiai atkeršijo už daugybę nužudytų tautiečių  ()

Susprogdintas išdaviko Vitalijaus Efimenkos, vietos nusikalėlių boso, automobilis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 30 d., Chersono srities Kachovkos mieste, nepažįstami žmonės susprogdino išdaviko Vitalijaus Efimenkos, vietos nusikaltėlių boso, automobilį.

Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „NK, Kachovkos, Berislavo išdavikai“.

Pirminiais duomenimis, jis išgyveno, patyręs rimtų sužalojimų šiuo metu yra ligoninėje. Banditą nuo  mirties vietoje išgelbėjo šarvuotas automobilis. Po sprogimo automobilis virto metalo krūva.

Vitalijus Efimenko, pravarde „Efim“, kovo 9 dieną kartu su rusų įsibrovėliais įžengė į Kachovkos miesto tarybos pastatą. Tuo pat metu jis viešai paskelbė apie represijas prieš proukrainietiškus vietos gyventojus.

Rusai leido kriminaliniam autoritetui ir ne visą darbo dieną dirbančiam FSB agentui ypač žiauriai naikinti Ukrainos patriotus. Vietos gyventojų teigimu, po okupacijos mieste vienas po kito ėmė dingti aktyvistai, žurnalistai, Donbaso karo veteranai ir kiti Ukrainos rėmėjai.

 

Ne paslaptis, kad Efimenko ne tik formavo ataskaitas savo kuratoriams apie patriotiškai nusiteikusius piliečius, bet ir asmeniškai dalyvavo jų sulaikymuose. Taip pat išdavikas padėdavo įsibrovėliams užgrobti rajono įmones bei užsiimė turto prievartavimu.

Yra žinoma, kad Efimenko - didelis sovietinės Ukrainos praeities, Pergalės dienos ir sovietinės atributikos gerbėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(191)
(2)
(189)

Komentarai ()

Susijusios žymos: