Neįtikėtina, kas jau vyksta Sakartvele: surengė „filtraciją“ rusams - turi užpildyti anketą su klausimais apie Ukrainą, Putiną, Abchaziją ir pasaulį, Rusija apsiputojo  (1)

„Rusai, čia ne jūsų namai ir niekada nebus jūsų namais. Netrukus visi kartu švęsime Rusijos imperialistinių idėjų pabaigą“, – sako baro „Dedaena Bar“ vadovybė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos turistai Sakartvele parodė save ne iš geriausios pusės, tad pramogų įstaigos nusprendė įvesti „filtraciją“ Rusijos Federacijos atstovams.

Tbilisyje esantis baras „Dedaena Bar“ nebepriima visų rusų svečių: į vidų pateks tik tie, kurie užpildys anketą su klausimais apie Ukrainą, Putiną, Abchaziją ir pasaulį.

Rusai turėtų iš anksto išdėstyti savo poziciją dėl tezių: „Krymas yra Ukraina, kaip ir kitos ginčytinos teritorijos“, „Abchazija ir Pietų Osetijos sritis yra Sakartvelas“, taip pat pasmerkti karą Ukrainoje.

 

 

Bendrauti su darbuotojais svečiai galės tik gruzinų arba anglų kalbomis. Apmokėti sąskaitą rubliais ar kalbėti apie politiką girtam nepavyks.

Baro vadovybė teigia, kad „vizos“ buvo įvestos, nes „ne visi rusai“ yra laukiami įstaigoje: „Mes už lygybę ir vienybę, bet turime apsidrausti, kad mūsų bare neatsidurtų Rusijos imperialistai su „išplautomis“ smegenimis. Prašome pritarti mums, užpildant anketą, kad niekam nereikėtų turėti reikalų su asilais. Dėkojame už supratingumą“.

Rusijoje ši „anketa“ jau praminta kaip žeminančia rusus. Be to, nepatenkinti klientai ėmė masiškai mažinti „Google“ reitingą atsiliepimais – jis nukrito iki 2,5 iš 5 galimų. Grasinimų sulaukia ir gruzinai.

 

„Rusai, čia ne jūsų namai ir niekada nebus jūsų namais. Netrukus visi kartu švęsime Rusijos imperialistinių idėjų pabaigą“, – atsakė įstaigos vadovybė.

Palaikymą teigiamais atsiliepimais, kaip bandymą padidinti įstaigos reitingą, gruzinai gauna iš ukrainiečių.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(304)
(5)
(299)

Komentarai (1)