[Žinios trumpai] Sankt Peterburge, prie Jūrų laivyno štabo, iškabintas milžiniškas antikarinis plakatas: kur yra tikrasis Rusijos priešas?  ()

„Jūreivi! Priešas yra Kremliuje, o ne Ukrainoje!“, - skelbia užrašas prie Rusijos karinio jūrų laivyno būstinės Sankt Peterburge.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šalyje toliau plinta protestai, kurių užgniaužti Kremliui nepavyksta. Rusų nepasitenkinimas tuo, kas vyksta, prasiveržia skirtingose vietose. Sankt Peterburge nežinomi asmenys surengė antikarinę ir anti-Putininę akciją. Nuotraukas „Facebook“ tinkle,  rugpjūčio 6 dieną, paskelbė buvęs Rusijos Valstybės Dūmos deputatas, opozicionierius Ilja Ponomarevas.

Prie Rusijos karinio jūrų laivyno būstinės Sankt Peterburge buvo pritvirtinta didžiulė juosta su užrašu: „Jūreivi! Priešas yra Kremliuje, o ne Ukrainoje!“

„Gimtadienio sveikinimai skrenda iš viso pasaulio. Net iš karinio jūrų laivyno štabo, iš Sankt Peterburgo centro atskriejo. Ačiū :)", – nuotrauką komentavo politikas.

 

Rusijos laivynas aktyviai dalyvauja kare prieš Ukrainą. Tai jis raketomis atakuoja taikias Ukrainos gyvenvietes, žudo civilius gyventojus ir naikina šalies infrastruktūrą.

Tuo pačiu metu Rusijos laivynas patiria didelių nuostolių. Rimčiausias buvo Juodosios jūros laivyno flagmano „Moskva“ netekimas.

Iš viso, remiantis oficialia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo suvestine, rusai kare prarado 15 laivų ir katerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)

Komentarai ()