Baltarusijos Ministrų Taryba šokiruota: Lukašenka skubiai nori taikos su ES, skelbia savo nurodymą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vardasas 2022-08-12 10:01
Na kurgi ne, bent vienas rusiskas vamzdis turi pasiekti eu salis.
sigun 2022-08-12 17:06
Gaila, kad visi baltarusiai kurie galėtų viešai prieš tv kameras Lukašenkai į akis pasakyti, kad jei ne jo veikla, tai ir jokių sankcijų nebūtų, to nepadarys.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-08-12 19:53
žiurkėne, mūsų atmintis ne vienadienė! http://www.technologijos.lt/n/technolog ... tybe-Video
kestutisz 2022-08-12 20:16
Istorija/žmonės visada labiau myli kokius nors atsivertėlius nei ten nuo pradžių normaliai elgtųsi. Na kaip pvz kokia tipinė biblinė istorija. Čia iššoka pranešimai apie tai kaip kažkas ten surinko 13k baltarusių savanorių, čia tas pas Protasevučius kažką apsišvietė, ir šiaip žiema artėja - ir viso to fone net labai tikiu jog gali sutarti kažką už kažką ir likti savo kolchozą valdyti "amžinai", su sąlyga tik kad netrukdo kaimynam. Apie ten kokias ten demokratijas aišku dar bus pašnekama, bet niekas ten jos įvedinėti neis jei gražiai elgsis.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-08-12 20:31
Na Biblijos/religijos gal čia nepainiojam: bus offtopic, o aš tave privesiu prie išvados (ar minties), kad žmonija prieš 2000 metų žinojo tai, ką tik dabar atranda mokslininkai Aš kaip tik norėčiau, kad Baltarusija (jos diktatorius) kiek peržengtų raudoną liniją. Daug žmonių ten nejaučia neapykantos nei Ukrainai, nei visai Europai - jie nori būti ES dalimi. Tad sekantis sukilimas prieš valdžią veikiausiai baigtųsi Lukašenkos nuvertimu. Veikiausiai įsikištų Rusija, bet jai ir taip sunku dabar viską vienu metu strateguot. Bet toks jos žingsnis tik paskatintų visą pasaulį Rusijos atžvilgiu eiti iki galo: tie niekšai turi atskayti už savo veiksmus ne tik svetimoje žemėje.