[Žinios trumpai] Estijoje gyvenantis rusas apsiputojo iš pykčio: laukia Putino ir ragina pulti „fašistinę“ Estiją, naikinti jos visus paminklus (Video)  (2)

Estijos putinistas ragina okupuoti Estiją ir „atstatyti istorinį teisingumą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusas iš Narvos laukia V. Putino ir ragina duoti atkirtį „fašistinei“ Estijai. Rusijos propaganda užkrečia rusų protus, nesvarbu, kur jie gyvena.

Televizijos kanalas „Ukraina 365“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame proputiniškas „rusiškojo pasaulio“ agitatorius iš Narvos ragina Rusiją okupuoti Estiją. Siužeto veikėjas iššaukiančiai kalba Rusijos vėliavos fone, akomponuojant Rusijos himnui. Pykčio priežastis – tanko T-34 išardymas.

Šį įvykį jis laikė šventvagyste ir vandalizmu iš estų pusės, kuriuos taip pat priskyrė prie „fašistinių“ tautų. Agitatorius ragina keršyti ir sunaikinti Estijos paminklus. Vyras savo kalboje nedvejodamas vartoja griežtus epitetus apie Estiją, šalį jis įtraukia tarp JAV marionečių. Taip pat buvo skelbiami ir grasinimai.

 

Istorijos autorius paragino Rusiją kuo greičiau pulti Estiją, o jis pats lauks Rusijos kariuomenės atvykimo, kuris, jo nuomone, užtruks „dvi valandas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(31)
(-21)

Komentarai (2)