Išpranašavo liūdną Rusijos likimą: „Vyriausybės reakcija į šią netektį bus tikrai šokiruojanti, įvyks perversmas, į valdžią ateis išgamos“  ()

„Tai neišvengiama“, – įvykį, kuris palauš V. Putino režimą, apibūdino A. Piontkovskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepasibaigus žiemai okupuotas Chersonas grįš į Ukrainos kontrolę, o tai lems karštosios karo fazės pabaigą ir diktatoriško Vladimiro Putino režimo žlugimą Rusijos Federacijoje.

Tokią nuomonę „24 kanalo“ eteryje išsakė žinomas Rusijos politologas Andrejus Piontkovskis. Jis įsitikinęs, kad dabartinės vyriausybės reakcija į Chersono netektį bus tikrai šokiruojanti. Putinas gali to neišgyventi. Režimas ieškos kaltųjų. Ir atpirkimo ožiu greičiausiai taps pats diktatorius.

„Bus perversmas, bet į valdžią ateis ne kažkokie liberalai ir demokratai, o tokie niekšai kaip pats Putinas. Tačiau jiems reikia įvardyti kaltininką. Po Chersono išvadavimo jie turės pasirinkti vieną iš dviejų galimų istorinių frazių. Pirma: „Draugas Putinas padarė nemažai rimtų klaidų Ukrainos klausimu“. Tai minkštas variantas. Ir kieta versija, cituojant klasiką: „Pasirodė mūsų Tėvas yra ne Tėvas, o kalė“. Šie procesai bunkeryje ir Rusijos visuomenėje neišvengiami“, – situaciją prognozavo ekspertas.

 

Jis įsitikinęs, kad Chersonas palauš režimą.

„Taip, niekšai ateis į valdžią. Tačiau šie niekšai bus priversti susitaikyti su realybe. Ir jie sutiks su Vakarų formule Ukrainai“, – teigė A. Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(6)
(43)

Komentarai ()