„Rusofobija, tiesiog nežmoniškos sąlygos, viską vagia!“: rusai šokiruoti, kaip į juos reaguoja Egipte, rizikuoja prarasti darbus (Video)  ()

Kelionių agentūra „Biblio Globus“ situacijos nekomentuoja, o Rusijos konsulatas pranešė, kad laukiama reikiamos dalies lėktuvo remontui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paaiškėjo, kad, nepaisant karo Ukrainoje ir sankcijų Rusijos Federacijai, taip pat problemų dėl kelionių lėktuvu, dalis Rusijos piliečių vis dar rizikuoja ir išvyksta atostogauti į užsienį. Šarm el Šeicho kurorte (Egiptas) įstrigo 411 rusų. Apie tai rašo „Rosbalt“.

Priežastis paprasta: lėktuvo gedimas. Rugpjūčio 24-osios popietę „RedWings“ skrydis WZ5084 buvo atšauktas, į artimiausią viešbutį keleiviai buvo nuvežti tik vakare. Turistai jau įrašė vaizdo žinutę, kurioje skundėsi „nežmoniškomis sąlygomis“.

„Viešbutyje, kuriame mus apgyvendino, vagystės, rusofobiškos nuotaikos, ne viskas įskaičiuota, nėra rankšluosčių“, – pasakojo vienas iš turistų, pridurdamas, kad pažadėtas skrydis į tėvynę buvo žadamas kitą dieną buvo, tačiau niekas neatvyko.

Kelionių agentūra „Biblio Globus“ situacijos nekomentuoja, o Rusijos konsulatas pranešė, kad laukiama reikiamos dalies lėktuvo remontui.

 

Dauguma turistų yra ne iš Maskvos, todėl prarado bilietus į jungiamuosius skrydžius, į kitus Rusijos Federacijos miestus.

„Niekam nerūpi ir tai, kad daugelio žmonių atostogos baigėsi, o jie šiandien turėjo eiti į darbą“, – piktinosi turistas ir pažymėjo, kad jiems buvo pasakyta, kad tai, kas vyksta, yra „jų problema“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(419)
(4)
(415)

Komentarai ()