JAV sukūrė protokolą, kaip reaguos į Rusijos branduolinį smūgį: „per pusvalandį bus nušluotas Juodosios jūros laivynas, per kelias dienas - visa Rusijos armija“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2022-09-27 14:52
+ reikėtų amžiams demiliratizuoti kaliningrado sritį.
iSraigius 2022-09-27 17:43
dar pries kara Bidenas pasake, kad jei tai bus nedidele invazija, tai is vis jokio atsako nebus. veliau, kai pamate, kad ukrai gali priesintis, tai pradejo duot ginklu. siuo atveju po tokio smugio 99%, kad nebus jokio atsako, nes jiems tiesiog nera jokio tikslo
Laurynas19 2022-09-27 18:33
Tikėkimės Putinas įsiklausys.
donatasv 2022-09-27 18:58
Amerikos propoganda? Laivyną juodojoje jūroje dar patikėsiu, bet per kelias dienas visas rusijos pajėgas ukrainoje? Čia kokiais ginklais taip greit nušluos viską? 1k++ km frontą tokio dydžio teritoriją?
kestutisz 2022-09-27 19:22
Kad nesu tikras dėl to. T.y. jie patys ten su tokiu fortposto vaidmeniu yra įsispraudę į kampą - viskas ten ir taip matosi kaip ant delno iš visų pusių, praktiškai sėdinti antis. Pagrindinis žvalgybos treniruočių poligonas. O su žinomais taikiniais žiūrėk kaip maskoliams "sekasi" realiam kare, tad ten irgi tik be reikalo marinuojamas ir aukojamas rezervas pirmam smūgiui.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-09-27 19:53
"The United States Armed Forces has more than 14,000 military aircraft in its inventory." "NATO members collectively had approximately 20,723 military aircraft units in 2022, with 7,126 of these being non-combat helicopters. A further 3,527 unites were fighter jets or interceptors." Kiekvieno kareivio "išgaudyti" nebūtina - tikslas vadovybė, ginklų sandėliai, tiekimo grandinės. O likę gyvi patys ateis su baltom vėliavėlėm, nes kitu atveju laukia labai sunki žiema.
P69 2022-09-27 20:15
O dar pilotų parengimo kokybė skiriasi nuo Rusijos
donatasv 2022-09-27 21:09
Mhm neburk iš kavos tirščių. Pilnai paleisti į darbą nato pajėgas reikia aktyvuoti 5 gynybinį paketą. Kad tai įvyktų reikėtų tiesioginio NATO narės užpuolimo. Ukraina nėra NATO narė, nebent traktuos kaip grėsmę visai nato. Kad nato rodo dantis gerai, bet galėtų iškart pareikšti, kad nato šalys nusprendė aktyvuoti 5 gynybinį paketą jei putinas panaudos uždraustą ginklą. Nes kitu atveju tai tik būrimas iš kavos tirščių. Nes tokia kaip turkija blokuotų ilgai manau tokį atsaką. Ir vien lėktuvais visko neisvalysi, arba bus labai daug civilių aukų, turės viską lygint su žeme, jei putkinas nutars atsargas pridengt miestuose.
Kyborg 2022-09-27 21:33
Prie ko čia tas 5 straipsnis? Yra JAV ir Britanija, kurios nebijo imtis iniciatyvos. IR beje abi šios šalys kalbėdamos apie atsaką, NATO nėra minėję, tai bus jų asmeninis atsakas kurio nereikia derint su kitomis NATO šalimis. O dabar galvoji miestuose nelaiko? Tik Ukraina, o tuo labiau JAV su Britanija naudoja preciziškus smūgius, o ne šluoja miestą nuo žemės.
donatasv 2022-09-27 22:12
Kiek aš matau preciziškai naikinamos bazės kur laikomi dideli kiekiai technikos ar amunicijos. Sunaikinus bazes belieka pralaušt apkasuose sėdinčius. Imkis sabotažo/sukilėlių taktikos miestuose ir jei nenorės kaip rusas šluot viską kaip rusas nuo žemės paviršiaus tai tikrai reiks daugiau nei 3 dienų. Arba reiks per trumpą laiką ivest didelį kiekį taikdarių. Prasidėtų teritorijų valymai o ten minos ir iš pasalų lendantys rusai. Nu perdaug naglai uzlausta, kad per 3 dienas išlaisvins Ukrainą. Čia greičiau nuvers rėžimą maskvoje kas manau būtų ir turi būt prioritetas labiau nei Ukraina branduolinio ginklo panaudojimo atveju.
IceBullet 2022-09-27 23:23
Anglosaksai pirmiausia subombintu viska ka rusai turi sukaupe labai greitai aviacija, nepadetu jokios S300, S400. Tada tukstanciais sraigtasparniu nuleistu didele mase desanto, pasitaikytu tik vienetai nepilno proto orku, kurie isdristu i juos saudyti. Viskas. As jau isitikines, kad bent jau mano gyvenime sita salis nebebus jokia problema. O greiciausiai liks Lenkijos dydzio maskovija kokia nors. Su kuo visus is anksto ir sveikinu.
Absoliutas 2022-09-28 08:45
Matem kokia ‘galinga’ rusijos armija, net neabejoju kad jeigu isikistu NATO po 3-ju dienu neliktu nei vieno russofasisto Ukrainoje.
ElniaRagis 2022-09-28 09:51
gal ne per kelias, bet žinant, kad rusijos armija yra antra Ukrainoje, vis tiek malonu tai išgirsti
Kirtiklis 2022-09-28 10:13
Dar nepamirškite vieno stipraus dalyko ka turi JAV/Nato - žvalgyba. Tai jau spėju kad senai parengtas planas, taikiniai ir t.t kad taip drąsiai teigia. Dar net nesusidūrė su NATO jėga o jau dabar turi bėdų orkai.
donatasv 2022-09-28 10:15
Tokio teroristinio išpuolio atveju manau niekas nežais naikinant ruso Ukrainos teritorijoje. Jei rusas pasiskelbs, kad aneksuoja Ukrainos teritorija, tai pagal jų taisykles jokio skirtumo ką puoli Maskvą ar Krymą. Manau naikins piktžolę su šaknimis maskvoje, o Ukrainoje viskas ir taip tokiu atveju atsistos į savo vietas. Net ir nelabai logiška būtų veltis į tokio tipo aferą, nenukertant gyvatės galvos. Palikus rėžimą kvėpuot palieki galimybę toliau terorizuot.
mixed 2022-09-28 10:49
antroji bomzu armija t.me/uniannet/73667
HardAxe 2022-09-28 11:11
Nelabai tuo tikiu. Desanto sraigtasparniai į ukrainos frontą - skamba neįtikėtinai. Ypač, kai tai reikštų dar duagiau atominių ant galvos. Bet desanto nelabai reikės, jei NATO realiai perimtų oro kontrolę ir pradėtų naikinti priešo šarvuotą techniką/bazes, Ukraina jau turi pakankamai karių stumtis į priekį. Bet čia jau būtų WW3, klausimas kas dar į jį įsijungtų.
immortallt 2022-09-28 13:46
Niekam nereikia naikinti nei ten kiekvieno šarvuočio, nei kiekvieno ruskio kareivio. Užtenka sunaikinti karinius oro uostus, didžiuosius laivus, povandeninius berods du laivus, kurie neša branduolinį ginklą, balistinių raketų paleidimo vietas ir tuo viskas baigtųsi. Be didelio nuotolio ginklų ruskių kareivukai būtų naikinami praktiškai be nuostolių iš NATO pusės. Kodėl kas nors turėtų prisijungti prie šalies, kuri nepaima už save daug mažesnės ir finansiškai mažiau pajėgios šalies bei baigia prarasti visą savo karinį veiksnumą. Tik nepradėkite apie tai, kaip šauktiniai be parengimo ir ginklais, kuriuos jų seneliai ar proseneliai tampėsi, padarys tai, ko nepadarė su +- kas ruskyne reiškia šiuolaikinis ginklais, profesionalai? Ir čia dar kai Ukraina dabar yra daug geriau aprūpinta, nei buvo karinio konflikto pradžioje, o kariai jos daug geriau parengti, nei bet kada iki šiol. Turbūt dabar turi daugiausia karių, turinčių karinę patirtį, ir ilgiausią patirties trukmę. O dar jei įsigijungs vakarų naikintuvai, tai galės ruskyno taikinius naikinti be nuostolių, nebent gedimas ar piloto klaida.
Hmz 2022-09-28 14:04
Dar pamiršai raketas "Kinžal", kurios paleidžiamos iš lėktuvų ir gali būti aprūpintos atominėmis kovinėmis galvutėmis. Iš mobilių sistemų paleidžiami "Iskanderai" taip pat apsieina be šachtų ir gali nešti atominį užtaisą. Pamiršai ir seną, bet Ukrainos apšaudymui naudojamą X-22, ir X-55 ir taip toliau.
immortallt 2022-09-28 14:12
Lėktuvus mato ir išgaudysi, turėdamas tiek daugiau lėktuvų, tiek geresnę priešlėktuvinę gynybą. Iskanderių kiek dar turi ir koks jo paleidimo max atstumas? Ir kiek ten jų patys nenukrenta ir pasiekia tikslą? 40%? 30%? Ir dar turi iki Iskanderių atvežti branduolinį užtaisą. Aš kažkaip dvejoju, kad neseka kur yra branduoliniai užtaisai ar kad ruskiai sugeba efektyviai juos izoliuoti, kad pasinaudojant palydovais negalėtum susekti. ruskių vamzdynų dujų nuotekius suseka iš palydovo.