JAV senatorius: „NATO iš karto smogs atgal - Putinas pajaus ant jo užgriuvusio pragaro pasekmes“  ()

Senatorius paragino Kongresą ir NATO skleisti informaciją, kad jei Rusijos prezidentas surengs branduolinį smūgį Ukrainai, „Putinas pajaus ant jo užgriuvusio pragaro pasekmes“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV respublikonas senatorius Lindsey Grahamas pareiškė, kad jei Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas įsakytų panaudoti branduolinį ginklą prieš Ukrainą, JAV tai vertintų kaip didelio masto ataką prieš NATO.

Tai politikas pareiškė kalbėdamas posėdyje, pavadintame - „Nuo Niurnbergo iki Ukrainos: atsakomybė už karo nusikaltimus ir nusikaltimus žmoniškumui“.

Grahamas pažymėjo, kad tokio smūgio atveju radiacija paveiktų ne tik Ukrainą, bet ir visą Europą:

„Turime nedelsdami susidoroti su šiuo šantažu. JAV patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Jake'as Sallivanas sakė, kad jei Rusija panaudos branduolinį ginklą Ukrainoje, tai turės pražūtingų pasekmių, ir jis yra teisus".

 

Grahamas pabrėžė, kad pasaulis turi siųsti žinutes Rusijos Federacijos prezidentui, kad atsakymas į jo branduolines grėsmes ir galimą jų įgyvendinimą tikrai bus. Senatorius paragino Kongresą ir NATO skleisti informaciją, kad jei Rusijos prezidentas surengs branduolinį smūgį Ukrainai, „Putinas pajaus ant jo užgriuvusio pragaro pasekmes“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(2)
(132)

Komentarai ()