[Žinios trumpai] Rusijoje tikra katastrofa: Solovjovas susinervino kur dingo jo pinigai, užsipuolė oligarchus, Simonian tiesiog su žemėmis sumaišė karinius komisariatus  (1)

Garsus rusų propagandistas, artimas Putino gerbėjas, Vladimiras Solovjovas kritikuoja Rusijos verslininkus, nenorinčius padėti Rusijos kariuomenei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Solovjovas bando suprasti, kur dingo dronams skirti pinigai ir kodėl 2 milijonų žmonių armijai prireikė 300 tūkstančių mobilizuotų rezervistų. Pasirodo, pats Solovjovas su kompanija rinko pinigus dronams, bet gavosi šnipštas - jie kažkur pradingo, o pačių dronų taip niekas ir nematė. 

Rugsėjo 27-osios laidoje Vladimiras Solovjovas piktinasi, kad karių registracijos ir šaukimo tarnybos darbuotojų bei pareigūnų darbas yra prastas.

„Jei paimsime bendrą mūsų oligarchų jachtų tonažą, bet kuris galingas laivynas jiems pavydės“, – piktinasi Solovjovas. Anot jo, Rusija dabar yra „visiškai kitoje fazėje“ ir de facto kariauja su NATO.

Solovjovas pažymėjo, kad mobilizuotieji neturi neperšaunamų liemenių, šalmų, batų, aprangos ir kitų reikalingų daiktų. „Ar pilietinė visuomenė turėtų pirkti šortus, kojines?“, piktinasi propagandistas.

 

Ne visi palaiko Solovjovo nusivylimą - daug rusų internete teigia, kad propagandistas diskredituoja Rusijos kariuomenę.

RT vyriausioji redaktorė Margarita Simonian taip pat kritikavo mobilizacijos procesą. Ji pratrūko audringa kalba apie melo pasekmes ir paragino valstybines įstaigas bei kolegas nustoti meluoti. Kreipdamasi į karių registracijos biurus, ji pareiškė, kad jie dirba Rusijos priešams. „Jūs dirbate priešui sėkmingiau nei tie, kurie pabėgo“, - sakė ji.

(65)
(0)
(65)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: