Putiną žemina visi kas nori – vėl patyrė pažeminimą iš Erdogano, užfiksuota nejauki akimirka, kai Putinas varto savo „špargalkes“ (Video)  ()

Pasaulio lyderiai ir toliau nepaiso diplomatinio protokolo susitikimuose su Putinu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-13 Putiną žemina visi kas nori – vėl patyrė pažeminimą iš Erdogano, užfiksuota nejauki akimirka, kai Putinas varto savo „špargalkes“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasaulio lyderiai ir toliau žemina Putiną ir nesidrovi laužyti tarpvalstybinio protokolo aukšto lygio susitikimuose. Antrą kartą per mėnesį Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas privertė Putiną ilgai laukti jo prieš žurnalistų kameras, neskubėdamas derėtis su Kremliaus vadovu.

Rugsėjo viduryje toks Erdogano žingsnis socialiniuose tinkluose sukėlė rusų pasipiktinimą, kurie manė, kad Turkijos lyderis tyčia bandė pakenkti V. Putino reputacijai.

Tačiau spalio 13 d. Kazachstane vykusiame VI Azijos partnerystės viršūnių susitikime Rusijos Federacijos vadovas ir vėl buvo priverstas derybų laukti prieš kameras.

Bandydamas prastumti laiką, Putinas išsiėmė savo suflerio lapelius, kuriuose matomi jam stambiu šriftu parašytas tekstas. Žurnalistai iš arti galėjo nufotografuoti Putino kadrus retu kampu, kai matosi Rusijos prezidento skruostų guzeliai. Vartotojai pastebėjo, kad taip atsiranda jo plastinių operacijų pėdsakai.

Tuo pačiu metu R. T. Erdogano laukimas buvo toks ilgas, kad pakartojęs suflerio lapelius, Putinas susikišo rankas į kišenes ir, pakabinęs galvą, pradėjo sukti ratus aplink stalą, o tai atrodė kaip dar vienas viešas Rusijos prezidento pažeminimas.

 

Internete jau įnirtingai juokaujama apie komišką situaciją – sparčiai smunka Putino tarptautinė reputacija.

 

Primanema, kad tame pačiame susitikime panašiai laukti Putiną privertė Kataro emyras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(0)
(95)

Komentarai ()