Paskelbtas tiesioginis perspėjimas Putinui: „Galite paklausti Qassemo Soleimani iš Irano, kas atsitinka tiems, kuriuos laikome grėsme JAV“ (Video)  ()

JAV siunčia perspėjimus: kiekvienas, kuris nuspaus „raudoną mygtuką“, taps teisėtu kariniu taikiniu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-15 Paskelbtas tiesioginis perspėjimas Putinui: „Galite paklausti Qassemo Soleimani iš Irano, kas atsitinka tiems, kuriuos laikome grėsme JAV“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas ir jam artimas ratas pastaruoju metu grasina pasauliui branduoliniu smūgiu, užsimindami, kad Kremlius gali neapsiriboti vien Ukrainos teritorija. Tačiau JAV perspėja, kad, kai tik Kremlius nuspręs paspausti „raudoną mygtuką“, kiekvienas, davęs šį įsakymą, taps teisėtu kariniu taikiniu.

Tokį pareiškimą paskelbė buvęs JAV prezidento patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Johnas Boltonas. 

JAV skelbia, kad bus sunaikinta ne tik Rusijos kariuomenė Ukrainoje ir Juodosios jūros laivynas, bus sunaikinti visi, kurie išdrįs panaudoti branduolinius ginklus. Vladimiras Putinas, kuris Jungtinėse Valstijose laikomas „Rusijos armijos sprendimų priėmimo ir kontrolės centru“, nebus išimtis.

– Ar įmanoma patekti pas Putiną? – paklausė žurnalistas.

„Galite paklausti Qassemo Soleimani iš Irano, kas nutinka tiems, kuriuos laikome grėsme JAV“, – atsakė Boltonas ir pridūrė, kad Rusijos prezidentas turi suprasti, kad jis yra JAV „taikinių sąraše“.

 

Soleimani buvo Irano karinis veikėjas. Jis buvo laikomas puikiu strategu ir specialiųjų operacijų organizatoriumi, kurio dėka Viduriniuose Rytuose buvo sukurtas platus žvalgybos tinklas.

Soleimani likviduotas 2020 metų sausio 3 dieną Bagdade, Irake, per JAV oro pajėgų ataką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(261)
(3)
(258)

Komentarai ()