„Viskas sugriauta, namai susprogdinti“: skelbiamas neįtikėtinas video – rusai „supainiojo“ Novosibirską su Ukraina (Video)  (1)

Rusijos miestai atrodo kaip subombarduoti: Novosibirsko gyventojas nufilmavo bjaurią tiesą apie regiono centrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija siveržė į Ukrainą, tačiau tuo pat metu nesugeba užtikrinti oraus gyvenimo savo piliečiams. Milijoninis Novosibirsko miestas šiandien atrodo taip, lyg Putino armija bombarduotų 8 mėnesius jį, o ne Ukrainos žemę.

Novosibirsko gyventojas atkreipė dėmesį į šią problemą, nufilmuodamas negražią tiesą apie savo miestą. Vaizdo įrašas sukėlė platų visuomenės pasipiktinimą. Jį galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Vyras „supainiojo“ Novosibirską su Ukrainos miestu, į kurį Putinas atvežė savo „rusišką pasaulį“ su bombomis ir raketomis.

„Ukraina, subombarduota. Viskas griuvėsiuose. Pažiūrėkite, kaip jie elgiasi su pergalės paminklais. Viskas sunaikinta, viskas! Namai susprogdinti... Guli negyvas fašistas, banderovcas garantuotai. Tai Ukraina. Nors ne, tai Novosibirskas, Oktiabrsko rajonas. Sumaišiau“, – sakė rusas.

 

 

Komentaruose jis pažymėjo, kad Novosibirske, matyt, buvo panaudota ta pati „nešvari bomba“, apie kurią pastaruoju metu kasdien kalba Rusijos valdžia ir Kremliaus propaganda.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(216)
(7)
(209)

Komentarai (1)