Baltarusijos ministras galėjo būti nužudytas: skelbiama apie grėsmingą įspėjimą Lukašenkai  ()

Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Geraščenka teigė, kad Baltarusijos užsienio reikalų ministras Vladimiras Makėjus galėjo mirti nuo apnuodijimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo „Twitter“ paskyroje jis teigė, kad šis atvejis gali būti signalas apsišaukėliui Baltarusijos prezidentui Aleksandrui Lukašenkai.

„Mirė 64 metų Baltarusijos užsienio reikalų ministerijos vadovas Vladimiras Makėjus, sklando gandai, kad jis galėjo būti nunuodytas. Makėjus buvo vadinamas galimu Lukašenkos įpėdiniu. Jis buvo vienas iš nedaugelio, nepatekusių į Rusijos įtaką. Manoma, kad tai gali būti užuomina Lukašenkai“, – rašė jis.

Tuo pat metu Baltarusijos žiniasklaida pateikia kitokią versiją. Anot leidinio „Nasha Niva“, Makėjaus mirtį greičiausiai sukėlė širdies priepuolis. Kai tai atsitiko, Makėjus buvo namuose.

„Kiek žinoma, jis laiku nesikreipė į gydytojus, nes savo būklės nevertino rimtai“, – sakoma pranešime.

 

Tuo pat metu Rusijos politologas ir buvęs vadinamosios LLR „ministrų tarybos“ vadovas teigė, kad mirus Baltarusijos ministrui buvo paskirta pomirtinė ekspertizė.

„Kaip tai tapo įmanoma? Didžiausias dėmesys skiriamas saugumo pajėgoms ir gydytojams. Galų gale kažkas turi atsakyti“, – „Telegram“ rašė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(4)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: