„Trečiąjį pasaulinį karą pradėjo net ne Rusija“: kas iš tikrųjų stovi už V. Putino?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-11-20 13:10
Kas šito straipsnio autorius? - Tai propagandiniai rusų kliedesiai, kad nukreipti dėmesį nuo tikrų įvykių.!!!! - Kinija nieko nesprendžia dėl Rusijos ateities, ji tik atlieka rekomendacinį vaidmenį. - Rusija save laiko Pasaulio galybe ir iki karo niekas net neabejojo jog Rusija yra galybė (paimkit Rusijos - Kinijos konfliktą, kuiame žuvusių rusų santykis buvo 1 prieš 10). - Putinas pradėjo karą, Kinija renka žvlagybinę informaciją apie NATO galimybes. Rusija siekia "suvienyti" rusiškas žemes, Kinija siekia susijungti su Taiwanu, tad ji negali padaryti nieko kas pakenktų jos "Vieningos Kinijos" ideologijai.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-11-20 13:14
Nepasakyčiau, kad vakarai nuo to silpsta. Pirminiu momentu gal ir taip - naudojamos atsargos. Bet sekantis momentas yra atsargų papildymas - gamybos įjungimas. Ir kuo daugiau ginklų bus perduota Ukrainai, tuo spartesnę gamybą vakarams reikės užtikrinti. Tad šiuo atžvilgiu vakarai turėtų džiaugtis, kad buvo sukurtas toks poreikis, kurio rezultatas bus efektyvesnė ginklų gamyba ir esamų ginklų patobilinimai. Silpsta (kol kas) čia tik Rusija, nes ji neturi sąlygų moderniai ir efektyviai ginklų gamybai. Nors laikui einant, net ir ta pati Rusija gali susitvarkyti šiuos nesklandumus. Todėl pasauliui nereikia laukti kol taip nutiks - reikia pataikyti į tą "langą" ir įvykdyti perversmą Rusijos valdžioje.
Benediktas 2022-11-20 13:27
Pritariu, kad Rusijos/Ukrainos karas pažadino/užkuria NATO. Kai bus konfliktas dėl Taivanio, NATO bus žymiai geriau pasiruošusi reaguoti, nei būtų užpultas Taivanis, prieš tai nebuvus karo su Ukraina - praskipins susirūpinimo fazę ir ko gero iš karto imsis aktyvių veiksmų.Plius pamatė, kokie ginklai efektyviausi kariaujant šiais laikais. Kažin ar Kinijos ginlai bus žymiai aukštesnio lygio nei Rusijos - juk jie daugomoje yra kopijos. Matydama tokį NATO suaktyvėjimą, Kinija gal išvis nesiryš pulti Taivanio.
mixed 2022-11-20 15:07
Prie ko cia nato ir taivanas? Taivanas nera juk nato nerys.
Benediktas 2022-11-20 15:15
Taip ne NATO, suklydau. Bet NATO didziaja dalimi ir laikosi ant Amerikos kol kas. O Amerika pasiryzusi ginti Taivani. Ten ir daugiau valstybiu yra sajungoje, berods Japonija, Australija dar kazkas.
Gintarinis 2022-11-20 16:58
Eilinė rusiška propagandinė nesąmonė - neva tai rusai čia ne prie ko. Kaip ir antrajame pasauliniame kare. O jie labai prie ko. Labai labai.