„Fašiste, kas tu toks, kad mums aiškini? Visa Kazachstano stepė bus išbarstyta tavo minios lavonais“ – Kazachstane aštriai sureagavo į Rusijos kaltinimus (Video)  (4)

„Tikiuosi, kad ši jūsų nešvari federacija artimiausiu metu subyrės.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-09 „Fašiste, kas tu toks, kad mums aiškini? Visa Kazachstano stepė bus išbarstyta tavo minios lavonais“ – Kazachstane aštriai sureagavo į Rusijos kaltinimus (Video)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kazachstano verslininkas, visuomenės veikėjas Armanas Šurajevas atsakė Rusijos ambasadoriui Aleksejui Borodavkinui, prabilusiam apie respublikoje galvą keliantį nacionalizmą. Jis rekomendavo diplomatui pažvelgti į veidrodį, kad pamatytų pagrindinį „fašistą ir nacistą“.

Šurajevas perspėjo Rusijos politiką, kad Rusijos Federacijos bandymas pulti Kazachstaną ir įvykdyti vadinamąjį „SVO“ Rusijai taps tragedija.

„Klausyk, nutrūko tavo laidas, Borodavkinai, ir tavo globėjui Putinui. Jau 9-tą mėnesį gauni smūgius iš narsių ukrainiečių. Ir galiu pasakyti, neduok Dieve, tu vis tiek nuspręsi atvažiuoti pas mus ir tikiesi lengvos pergalės. Nėra lengvos pergalės. Visa Kazachstano stepė bus išbarstyta tavo minios lavonais. Kai tu kalbi apie rusofobiją Kazachstane, noriu pasakyti, kad šią rusofobiją visų pirma pasėjote jūs! Ir visi, panašūs į tave, Borodavkinai!“, - pasakė Šurajevas.

Jis diplomatui priminė šimtus Rusijos propagandistų pareiškimų, raginančių bombarduoti Almatą, uždrausti valstybinę kalbą Kazachstane ir pan.

„Kas tu toks, kad mums diktuoji? Sergi demencija. Eik į savo vietą! Tavęs laukia Kaščenkos klinika! Rusofobija yra viskas, ką jūs pasiekėte savo kvailais veiksmais. Ką manai, ukrainiečiai tiesiog šiaip sau pradėjo šaudyti į jus? Tai jūs įsiveržėte į svetimus namus su ugnimi ir kardu. Tas pats nutiks, jei įeisite į Kazachstaną. Jūs kanibalai ir samojedai! Tikiuosi, kad ši jūsų nešvari federacija artimiausiu metu subyrės.“– aštriai pasisakė verslininkas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(791)
(5)
(784)

Komentarai (4)