Arestovičius: „rusai yra visiški idiotai – pradėjo naikinti ginklus, kurie buvo skirti karui su NATO“ (video)  ()

Oleksijus Arestovičius patikino, jog masiniai raketų smūgiai į Ukrainą susilpnina Rusijos gynybinį pajėgumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos diktatorius „pasipuikavimo" sumetimais sunaudojo strategines raketų atsargas.

Apie tai interviu Markui Feiginui gruodžio 6 d. kalbėjo Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Atsakomybė tenka fiureriui. Būtent jis iššaudė strategines sparnuotųjų raketų atsargas. Rusai ir toliau švaisto jas nenaudingiems smūgiams, absoliučiai nuliniams. Jie yra idiotai. Iššauti po pusę milijardo dolerių kiekvienoje salvėje, net tai nėra pagrindinis dalykas. Jie neturi priemonių atkurti šitą potencialą, taikant sankcijas. Ir tie kvailiai ketino kariauti su NATO. Jie sunaudojo visą savo potencialą, kuris gali kovoti su NATO. Ukrainos oro gynyba jį sunaikino. Štai ir viskas", – sakė O. Arestovičius.  

Jis patikslino, kad didžiausia žala Ukrainos energetinei sistemai buvo padaryta seniau. Dėl to kai kuriuose Ukrainos regionuose elektros nebuvo 3–5 dienas.

 

„Dėl to reikėjo iššaudyti strategines raketų atsargas? Kad ukrainiečiai neplautų indų ir nekrautų baterijų 5 dienas? Puikus rezultatas!" – kalbėjo patarėjas. Jis pažymėjo, kad būdamas Rusijos prezidentu po trečios masinės atakos būtų apribojęs visą operaciją, nes rezultatai neatitinka išlaidų.

„Tai absoliučiai nenaudinga. Nusikaltimas Rusijos nacionaliniam saugumui taip pat neapsimoka. Bet jie ir toliau šaudo", - pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(152)
(0)
(152)

Komentarai ()

Susijusios žymos: