[Žinios trumpai] N-18! Ukrainos pilotas be cenzūros parodė savo veidą po katapultacijos  ()

Ukrainos gynėjas lakūnas majoras Vladislavas Vorošilovas per Rusijos raketų ataką Vinicoje spalio 12 d. likvidavo 5 Irano bepiločius orlaivius. Tačiau dabar jis primena - Ukrainos laisvė kainuos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ukrainos gynybos pajėgos gina ne tik mūsų valstybę, jos gina visą civilizuotą pasaulį. Tai - skydas, saugantis Vakarų pasaulį nuo minios, paliekančios tik chaosą ir sunaikinimą. Tačiau ši apsauga Ukrainos sūnums kainuoja brangiai, tai būtina suprasti ir atsiminti“, – „Instagram“ rašo pilotas.

Jis pažymėjo, kad ne visi žmonės iki galo žino, su kuo tenka susidurti Ukrainos kariškiams. „Vaizdo įraše iš skrydžių viskas labai gražu - lėktuvai skraido, raketos šaudo. Bet, deja, nėra supratimo, kas vyksta užkulisiuose. Todėl nusprendžiau nuotrauką patalpinti be redagavimo“, - po savo nuotrauka parašė pilotas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vadym V (@___karaya___)

 

 

 

 

Vladislavas Vorošilovas išgarsėjo po to, kai spalio 12 d. per Rusijos ginkluotųjų pajėgų raketų ataką Vinicoje sugebėjo sunaikinti 5 iranietiškus dronus. Po to Ukrainos gynėjas turėjo katapultuotis, nes lėktuvas tiesiog sugedo - jį teko nukreipti toliau nuo gyvenviečių ir apleisti.

(60)
(4)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: