JAV nori žinoti, kiek šaudmenų Rusija sunaudojo Ukrainoje: tam yra svarbi priežastis  ()

JAV nori sužinoti, kiek amunicijos Rusijos Federacija sunaudojo Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV kariuomenė tiria Ukrainoje sunaudotų Rusijos sviedinių skaičių.

Jungtinio štabų vadų komiteto pirmininkas generolas Markas Milley per instruktažą, dalyvavęs virtualiame Ukrainos gynybos kontaktinės grupės susitikime, sakė, kad ši informacija bus naudinga JAV būsimų konfliktų ar operacijų metu, pranešė „Reuters“.

„Šiuo metu atliekame tyrimus, analizę, kad įsitikintume, ar mūsų kariniai planai, mūsų nenumatytų atvejų planai, kurių turime keletą visame pasaulyje skirtinguose karo teatruose, yra teisingi, kad įsitikintume, jog atlikome teisingus skaičiavimus, teisingus įvertinimus“, – sakė Milley.

Publikacijos autoriai minėjo, kad JAV turi planų karinių konfliktų atveju pasaulyje. Pentagonas skaičiuoja, kiek karių, įrangos ir amunicijos reikia tam tikroms problemoms išspręsti.

 

„Grįšime į pramonę ir imsimės bet kokių taisomųjų veiksmų, kad įsitikintume, jog turime atitinkamus atsargų lygius tam, kas gali nutikti“, – sakė generolas.

Naujienų agentūra taip pat pažymėjo, kad Rusijos Federacija Ukrainoje jau sunaudojo nemažai savo tiksliai valdomų raketų. Vakarų pareigūnai teigia, kad Rusija dėl ekonominių sankcijų negali papildyti savo atsargų tokiu tempu, kokio jai reikia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(0)
(47)

Komentarai ()