FIFA baudiniai atgyveno? JAV žvaigždė Pulišičius turi genialų pasiūlymą išbandytą JAV futbole – kaip tai atrodo? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Staska 2022-12-19 08:10
Pilnai sutinku, kad saziningiau butu musti tokius smgius, negu 11 m baudinius. Bet 11 m efektingiau daznai atrodo ziurovams. Kas del auksinio ivarcio, tai irgi buciau linkes labiau sutikti su tokiu variantu, kam dar taip varginti zaidejus, verciant juos zaisti visas papildomas 30 minuciu butinai
kestutisz 2022-12-19 12:57
Na nežinau ar efektingiau. Man kaip tokiam šiapi sau pažiūrėtojui retkarčiais - baudiniai tai kaip tik nieko įdomaus, žaidžia 11, o kažkokia neproporcinga apkrova vienam žaidėjui. Rimtam fanui irgi ten paties futbolo labai mažai, bent jau taip manau. Loterija ir tiek - galėtų teisėjas mesti dar kartą monetą ir tiek, arba laikų kas daugiau surinko. Patys baudiniai žaidimo metu ok - verčia laikytis taisyklių.
Benediktas 2022-12-19 13:03
Baudiniai nėra loterija. Psichologija (būtent tuo metu), įgūdžiai - vartinko ir mušančiojo praktiškai viską lemia.
Pjovėjas 2022-12-19 14:17
Taigi jau buvo "auksinio įvarčio" taisyklė. Ir ji nepasiteisino... Dažniausiai sustodavo du autobusai prie vartų ir voliodavo tą kamuolį visas 30 minučių. Ne visada, bet dažniausiai. Ir nesigaudavo nei mažiau žaidimo, nei daugiau efekto žiūrovams.
Dannas3 2022-12-19 15:58
Gal idomu butu pabandyt, bet jauciu auksto lygio zaidejui butu vienas juokas nuginkluot vartininka.
gytis13 2022-12-19 17:51
Auksinio įvarčio taisyklė nekas, pamenu kai Europos čempo finale tarp Čekijos ir Vokietijos buvo įmuštas įvartis ir taisyklė suveikė, tai toks jausmas kaip vidury pietų atimtų skanų patiekalą kurį pradėjai valgyti. Pyst ir baigta, o šiaip tai galima atsilošti būna, kita komanda puola atakuoti varžovą. o čia nieko, tuštuma kažkokia. Todėl ir atšaukė taisyklę. O dėl baudinių tai sunku pasakyti, gal ir neverta. Va burtai tai buvo didžiausia nesąmonė, todėl ir baudinius įvedė
sub 2022-12-20 09:25
Man atrodo jie čia dviratį antrą kart išradinėja. Pasaulio futbolo čempo finalas tą tik įrodė, buvo įdomios gražios varžybos ir iki pat galo išliko intriga. Golden goal jau būtų pratesime viską pabaigęs. Varžybos įeis į istoriją kaip vienos geresnių. Kai prasileidi įvardį, net pratesime, kaip pasikeičia strategija, tada kai atsilieki - jau labiau skubi į priekį ir ieškai progų, o ne žaidi pozicinį žaidimą. Man labai nepatinka kai gynėjai, apatinė linija, tarpusavį stumdo kamuolį ir nebando prasiveržt.