Kodėl Rusijoje kyla masiniai gaisrai? Tai ne atsitiktinumas! (Video)  ()

Rusijos opozicijos aktyvistas Leonidas Nevzlinas įvardijo asmenis, atsakingus už Rusijoje kilusius gaisrus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas Rusijos ir Izraelio verslininkas paaiškino, kuo skiriasi sprogimai kariniuose objektuose nuo gaisrų Rusijoje. Leonidas Nevzlinas mano, kad į sandėlius ir karinį dalinį Kryme pataikė bepiločiai orlaiviai ar kas nors kitas (bet nenurodo, kas tai galėjo padaryti), nes sprogimai buvo labai stiprūs. O gaisrai prekybos centruose ir kitose viešose vietose, kur galėjo pasirodyti rusų partizanai, yra visai kas kita, įsitikinęs buvęs „Jukos“ savininkas.

Leonido Nevzlino interviu galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

„Tai, kas vyksta su gaisrais, kuriuos matėme per pastaruosius du įvykius prekybos centruose (vieną Chimkuose, kitą Balašichoje), neatrodo atsitiktiniai. Dėl to nekyla jokių abejonių. Atrodė, kad jie buvo kontroliuojami, kad buvo pasiruošta. Tai įvyko greitai ir įspūdingai“, – siūlė Rusijos opozicionierius.

 

Tada Leonidas Nevzlinas įvardijo tuos, kurie galėjo organizuoti gaisrus Maskvoje: „Čia, manau, tikrai atsirado Rusijos piliečių, kurie daugiau ar mažiau išmoko pasipriešinti, ne tik padeginėti karines įstaigas. Tai yra, atsirado keletas rimtesnių, nedidelių grupių vaikinų-partizanų, kurie nori viską sustabdyti ir nori nugalėti savo šalį. Tai visiškai įprasta normaliam žmogui.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(59)
(0)
(59)

Komentarai ()