Tiksinti bomba: prasidėjo masinis rusų antplūdis į Argentiną - perspėja, kad gali atvykti ir Rusijos kariuomenė  (1)

Rusės vyksta į šią Lotynų Amerikos šalį gimdyti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-10 Tiksinti bomba: prasidėjo masinis rusų antplūdis į Argentiną - perspėja, kad gali atvykti ir Rusijos kariuomenė  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Argentina išgyvena gimdymo turizmo bumą tarp rusų moterų, ir tai gali tapti tiksinčia bomba. Faktas yra toks, kad vaikas, gimęs šios šalies teritorijoje, automatiškai gauna jos pilietybę, informuoja „Arbat.media".

Rusijos ambasados ​​Argentinoje konsulinio skyriaus vadovas Georgijus Polinas citavo tokią statistiką: 2022 metais į Lotynų Amerikos šalį persikėlė apie 2500 Rusijos piliečių (ir tai tik oficialūs duomenys, neoficialūs skaičiai, manoma, daug didesni). Tuo pačiu metu pats V. Putino diplomatas pripažįsta, kad daugelis emigravusių Rusijos Federacijos piliečių yra nėščios rusės arba dar nepastojusios, bet ketina gimdyti Argentinoje.

Be to, pasak G. Polino, „2023 m. šis skaičius gali išaugti iki 10 000". Žinomas publicistas Aleksandras Nevzorovas komentavo pranešimus apie Rusijos moterų gimdymo bumą Argentinoje: „Galite suprasti šias damas. Gimęs Argentinoje vaikas automatiškai gauna pilietybę. Griežtai kalbant, pats laikas iš šios „tėvynės" gerbėjų atimti „tėvų teises", – pabrėžia ekspertas.

 

Tačiau yra dar vienas niuansas, kurį jau pastebėjo „Dialogo" žurnalistai: pasitelkę Moldovos, Sakartvelo, Ukrainos pavyzdį matome, kad anksčiau ar vėliau Rusijos Federacijos vadovybė paskelbia „rusakalbių gyventojų teisių pažeidimą" ir rengia karus prieš valstybes, kuriose gyvena daug kalbančių šia kalba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(10)
(59)

Komentarai (1)