Putino kalba sukėlė tikrą rezonansą: „Rusija susitaikė su savo žemių praradimu“ (Video)  ()

Vladimiras Putinas taip įsipainiojęs į savo paties melą ir propagandą, kad kas antras jo teiginių žodis prieštarauja pirmajam.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pareiškė, kad pradėjo karą su Ukraina, kad užbaigtų Vakarų karą prieš Rusiją.

Primename, kad iki 2022 metų vasario 24 dienos Vakarų šalys buvo pagrindinės Rusijos prekybos partnerės. Dešimtmečius užsimezgę prekybos ir partnerystės ryšiai nutrūko prasidėjus plataus masto Rusijos kariuomenės invazijai į Ukrainą. Kremlius prarado didžiausią Vakarų energetinių išteklių rinką, nesugebėjęs rasti pakaitalo Azijoje. Per metus Rusijos verslas patyrė atsijungimą nuo SWIFT, apribotą įmonių prieigą prie tarptautinių atsiskaitymų ir prekybos su Vakarų partneriais bei logistikos pokyčius.

Sankcijų Rusijai skaičius 2022 metais išaugo iki 5500 skirtingų apribojimų. Visa tai įvyko po 2022 m. vasario 24 d. Anot Putino, Vakarai prieš tai nekariavo su Rusijos Federacija.

Jis taip pat ne kartą pareiškė, kad su „savo istorinių žemių“ praradimu Rusijoje jau seniai buvo susitaikyta. Putinas buvo pareiškęs, kad po SSRS žlugimo Ukraina gavo rytinius ir pietinius regionus, tačiau ne kartą sakė, kad Kremlius „susitaikė“ su šiuo faktu.

 

Tačiau jis iš karto sau prieštarauja, nes okupantai įsiveržė į keturis Ukrainos regionus ir netgi sugebėjo juos „prikabinti“.

Beje, 2014 metais jo sukurti „DLR“ ir „LLR“ visiškai nesiekė tapti Rusijos Federacijos dalimi.

Tada „referendumo“ metu jie klausė apie okupuotos teritorijos „nepriklausomybę“. Tačiau vėliau propaganda pradėjo tvirtinti, kad vadinamųjų „respublikų“ tikslas neva visada buvo noras integruotis į Rusiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(30)
(-21)

Komentarai ()