[Žinios trumpai] „Turi būti nubaustas mirtimi“: Strelkovas-Girkinas įsiuto ant garsiausio Kremliaus agento - Ukrainoje prarado milijardus Rusijos pinigų  (1)

„Medvedčiukas turėtų būti pakartas arba visam gyvenimui ištremtas kuo toliau į šiaurės rytus. Ši utėlė tiek tenusipelno.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Medvedčiuko straipsnio apie būtinybę kurti naują prorusišką judėjimą Ukrainoje publikavimas sukėlė kritikos ir pasipiktinimo bangą net Rusijos Federacijoje. Negana to, žlugus ankstesniam prorusiškam opozicinės platformos projektui, Strelkovas-Girkinas pareikalavo, kad Medvedčiukas būtų teisiamas už Rusijos pinigų, kuriuos Kremlius skyrė prorusiškai agitacijai, grobstymą.

Girkino teigimu, Medvedčiukas, kartu su Rusijos FSB generolais ir aukščiausiais Kremliaus pareigūnais, išleido milijardus Rusijos lėšų. Pinigai buvo pasisavinti ir be tikslo švaistomi, nes Rusijos specialiosios tarnybos per ilgus darbo metus Ukrainoje taip ir nesugebėjo sukurti jokios stabilios prorusiškos platformos.

Apie tai jis rašo savo „Telegram“ kanale. Girkinas reikalauja, kad vyktų teisminis procesas, kuris  demaskuotų visas V. Putino krikštatėvio aferos Ukrainoje detales ir bendrininkus. Taip pat jis reikalauja, kad jis būtų nubaustas mirtimi arba nuteistas iki gyvos galvos.

 

„Medvedčiukas turėtų būti pakartas arba visam gyvenimui ištremtas kuo toliau į šiaurės rytus. Ši utėlė tiek tenusipelno“, - rašo Girkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(0)
(75)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: