„Visiška ch****. Jie miesto neužėmė“: girtas Rusijos karininkas paskelbė apie tikrąją situaciją Soledare (Video)  ()

Rusų karininkas kalbėjo apie realią situaciją Soledare, taip pat apie okupantų nuostolius Makijivkoje, kur buvo „paguldyta“ 500 žmonių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-18 „Visiška ch****. Jie miesto neužėmė“: girtas Rusijos karininkas paskelbė apie tikrąją situaciją Soledare (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių tinklaraštininkas Edgaras Myrotvorecas, bendraujantis su nepažįstamais žmonėmis per chatroulette svetainę (paslaugą, kuri leidžia kalbėtis su atsitiktiniais žmonėmis per vaizdo skambutį), pirmadienio popietę paskelbė ištrauką iš įrašo, kuriame kalbasi su kapitono laipsnį turinčiu Rusijos karininku.

Neblaivus Rusijos armijos karininkas išsamiai prisipažino apie realią RF ginkluotųjų pajėgų situaciją Soledare.

Vyriškis pareiškia, kad kaunasi Soledare ir mieste „visiška ch*** (blogai)“. Kaip išsiaiškino „Agentūra“, vaizdo įraše matomas vyras iš tiesų yra Rusijos saugumo pareigūnas iš Saratovo.

Vaizdo įraše esantis vyras neprisistatė, tik pasakė, kad yra kapitonas ir yra Soledaro rajone. Paklaustas, ar Soledaras buvo paimtas, jis atsako: „Jie paėmė Soledarą, bet visiška ch*** ten“. Vėliau tinklaraštininkas dar kartą jo klausia, ar miestas buvo užgrobtas, o kariškis atsako jau neigiamai.

Neblaivus vyras taip pat pasakoja, kad Makijivkoje, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos Naujųjų metų išvakarėse smogė HIMARS raketomis, žuvo 500 saratoviečių. Tai kariškiai, kuriuos, anot vyro, į karą išsiuntė jo motina pulkininkė.

Jis taip pat pridūrė, kad studijavo Saratove Dzeržinskio karo mokykloje, tikriausiai turėdamas omenyje Saratovo Nacionalinės gvardijos kariuomenės karinį institutą, kuris iki 1997 m. buvo pavadintas Felikso Dzeržinskio vardu.

 

Kaip išsiaiškino „Agentūra“, vaizdo įraše matomas Antonas Bojusas iš Saratovo. Jo soc. tinklų puslapiuose kaip studijų vieta buvo nurodytas Nacionalinės gvardijos Saratovo karinis institutas. 2014 metais jis dirbo vyresniuoju leitenantu Saratovo narkotikų kontrolės skyriuje. Pastaraisiais metais jis buvo civilinių įmonių darbuotojas, daugiausia inžinierius. Tai rodo, kad Bojusas galėjo būti mobilizuotas.

Bojuso motina dirbo Saratovo maisto pramonės įmonėse. „Agentūrai“ pavyko gauti vieną iš moters telefono numerių, tačiau ji nekalbėjo.

 

Pokalbyje su ukrainiečiu tinklaraštininku Bojusas taip pat sako, kad abiejose pusėse yra „rusų“, kurie nenori vienas kito žudyti.

„Brolis prieš brolį yra neteisinga. Užsakymai ateina, bet mes nenorime eiti vieni prieš kitus. Viskas, ką jie rodo per televiziją, yra melas“, – sako jis.

Bojuso teigimu, kare jis nepritaiko žinių, kurias gavo karo mokykloje. Jis pridūrė, kad dabar turi kapitono laipsnį, vadovauja 161 žmogui.

„Wagner“ karius, kovojančius Ukrainoje, kariškis pavadino „mėsa“. Jis nesutinka, kad „vagneriečiai“ yra didvyriai, ir pažymi, kad ten verbuojami žmonės be dokumentų, o „Wagner“ profesionalai dirba struktūrose Molkino mieste, Krasnodaro srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(156)
(2)
(154)

Komentarai ()

Susijusios žymos: