Rusas pridėjo į kelnes dėl ilgo liežuvio, kai paragino „dėdę Vovą“ užgrobti Kazachstaną: nufilmuota, kas buvo paskui (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-01-21 21:24
Čia kaip Benediktas klausia pas mane kas agresorius rusijos ir ukrainos kare ir tikisi, kad aš nepasakysiu putinas :D vaikiška ir tiek. Atėjo išmušti rusiško pasaulio išgelbėjo motina. Čia tiesiogine ta žodžio prasme supakuoti istatyruoti ant galvos nacis ir išsiųsti patinui.
Benediktas 2023-01-21 21:42
Pala pala. Aš tau kažkuo grasinau? Kad uždaviau klausimą: kas yra agresorius, o kas auka šiame kare? Čia provokuojantis klausimas? Ar tau įteigiau, koks turi būti atsakymas? Tiesos ieškotojas. Varge varge. Jei negali pasakyt savo nuomonės ir ją apgint - tai yra tavo problemos.
donatasv 2023-01-21 22:00
Negrasinai. Tiesiog vaikiškai elgiesi ir tiek. Aš parašau ne 1 ir ne 2 žinutes šiame forume ir tipo nesugebėsiu pameluot jei man to reiks? Aš žinau, kad pagal tave aš esu putino pakalikas. Tu pagal mane esi pilka masė. Kuri savo nuomone slenka su pilka mase. Tai nėra blogai mažiausias šansas suklysti. Tik pilka masė yra pavojinga jei ji patenka i tokių veikėjų kaip putinas rakas.
Benediktas 2023-01-21 22:17
Tai tu tiesos ieškai, ar neieškai? Nesuprantu, kaip tu tiesios ieškai meluodamas diskusijoje. Tai yra ne diskusija, o manipuliacijos. Sakai vaikiškai? Cia vaikiskas klausimas del, ko ES nutraukineja su Rusija rysius, arba kas yra kare agresorius, ar kas auka?
donatasv 2023-01-21 22:21
Taip nebūtų vaikiška jei parašyčiau 5 žinutes per metus.
Benediktas 2023-01-21 22:33
Jokios tiesos tu neieškai - pats parašei, kad meluoji diskusijose, o ne rašai savo nuomonę. Vaikiška.
Darius995 2023-01-21 22:41
Skaičiau tą diskusiją. Tamsta pats prašėte Benedikto užduoti konkretų klausimą dėl Putino palaikymo, ir jam uždavus - tiesiogiai neatsakėte. Vaikiškai elgiatės, ir tiek.
donatasv 2023-01-21 23:01
Tai dar sykį paskaityk. Nes matau nesupratai konteksto. Tema buvo vienoke, staiga įšoko Benediktas ir pradėjo klausti klausimo ne pagal temą del to nesupratau ką jis ten vapalioje. Paskui pasidarė keista, nes kai nori jis atsikasa žinutes iš penkių metų senumo, kurių jis net nesupranta, padaro išvadą ir įrodinėja kažką... O aš šitam forume ne karta pasmerkiau putino karą...
Benediktas 2023-01-21 23:10
Prastai sekasi manipuliuoti
donatasv 2023-01-21 23:15
Tai nemanipuliuok
Benediktas 2023-01-21 23:16
vaikų darželis
donatasv 2023-01-21 23:26
Bet tu ji pats ir pradėjai.
Absoliutas 2023-01-21 23:42
EU priesas ne donatasv ir ne Benediktas. Nukreikpkit savo energija pries rusofašistus.
Kyborg 2023-01-22 12:36
donatasv, bet juk būtent tu kaip vaikas elgiesi nebe pirmą kartą bandydamas įkast Benediktui dėl anksčiau vykusių diskusijų. T.y. dažnai ne tiek esamą temą komentuoji, kiek bandai ją pritempt, kad galėtum užvažiuot ant Benedikto. Būtent tai ir yra vaikiškas elgesys, kai nuoskaudų nepamiršti. O, kad tavo komentarai neretai yra prorusiški ir ypač dažnai tokie buvo prieš karą, visi puikiai prisimena.
donatasv 2023-01-22 14:42
Prieš karą buvau prorusiškas? Jau greičiau buvau ir esu anti amerikietiškas. Nes man nėra tik rusas ir tik vakarai. Man nei viens iš jų nepatinka. Amerika lygiai tokia kaip rusija, tik gal neokupuoja teritorijų ir jei naikina tai ne taip žiauriai kaip rusas. Jum žudymas pateisinamas, jei jis pareina iš savų, man jis nepateisinamas nei iš vienų.
Benediktas 2023-01-22 18:32
Amerika žiūri savo interesų, kaip ir bet kuri šalis. Kadangi Amerika ekonomiškai galinga, tai jos interesai labai toli siekia - praktiškai visą pasaulį, bet ji žiūri per ekonominio stabilumo ir augimo prizmę. Kad, jos įmonėms, kapitalui veikti nebūtų problemų bet kurioje pasaulio vietoje. Del sios priezasties ji dalyvauja kariniuose konfliktuose, kur diktatoriai pradeda plėsti savo įtaką, kad juos neutralizuotų. Pvz. Rusijos-Ukrainos karas - Amerika labai daug padeda Ukrainai. Jei Rusija uzgrobs Ukriana, tai Amerikos verslas ES mazins investicijas del gopolitines padeties. Patys ES bus atsargesnin su savo investicijomis, nes sumazes saugumas. Nuo to visiems blogiau. Bet dabar pažiūrėkim, kokias vertybes Rusija neša pasauliui ir ką Amerika. Rusija neša chaosą ir korupciją, žiaurumus, žmogus š vertas, 0 technologijų, 0 ateities strategos, iskyrus startegiją - mirti uz naujus kvadratinius kilometrus ir didesnius resursus carui. Amerika - saugumą, sąlygas vystymuisi, teisinį stabilumą, nuosavybės apsaugą, technologijas, efektyvią darbo kultūrą, valdžių atskirtumą, laisves žmogui - gali daryt, ką nori, gali kurti savo partiją. Suprantama kad mazesnes valstybes gali tik laviruoti: Amerikos, Rusijos, Indijos, Kinijos interesuose. Ir ne visada yra galimybė būti Amerikos interesuose, kaip pvz Armėnija - dėl geografines vietos. Armenijai beda su rusais, negali gyventi, kaip laisva salis - is Rusijos patiria didziuli spaudimą. Nei Rusija juos gina, nors sutartys yra. Įdomu, kokios vertybės nulemia, kad būtum antiamerikietiškas. Nepatinka, kad Amerika valdo pasauli, tai cia ne argumentas. Nevaldys amerika - valdys kazkas kitas, tas kitas, tai siuo metu: Kinija, Rusija, Indija. Kitas pasakymas - nenoriu, kad Amerika nurodinetu, kaip gyventi - tai tau amerika ir nenurodineja - gyvenk, kaip nori. Eik dirbk ir daug uzdirbk, ar buk menininkas, ar buk bombzas ir nieko nedirbk. Arba Amerika naikina kulturą, nes nesa per media savo kultura - tai su Rusija, Kinija ar Indija butu tas pats.