Rusas pridėjo į kelnes dėl ilgo liežuvio, kai paragino „dėdę Vovą“ užgrobti Kazachstaną: nufilmuota, kas buvo paskui (Video)  (16)

Rusas labai apgailestavo dėl ilgo liežuvio, kai paragino „dėdę Vovą“ užgrobti Kazachstaną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija yra turtinga „sofos karių“ šalis. Vienas iš atvejų vėl įvyko Kazachstane, kur Rusijos pilietis dėl meilės „dėdei Vovai“ pateko į skandalą.

Internete pasirodė filmuota medžiaga, kurioje rusas duoda interviu vienam iš Kazachstano televizijos kanalų, praneša „Ukraina 365“.

Kalbama apie Kostanajaus regioną, esantį šalies šiaurėje. Regiono plotas yra beveik 200 tūkstančių km², jame gyvena apie 1 milijoną žmonių.

Rusijos pilietis bandė įtikinti Kazachstano žurnalistą, kad šis regionas iš pradžių buvo neatsiejama Rusijos Federacijos dalis. Tiesiog kažkada regionas buvo „išniekintas“ ir jis tapo Kazachstano dalimi. Anot jo, Maskva vis dar laiko šiaurinius Kazachstano regionus Rusijos Federacijos dalimi.

 

Jei ateityje V. Putinas paskelbs karą regionui, tai „dėdės Vovos“ pakalikas pasiruošęs įrodyti savo ištikimybę Kremliaus „fiureriui“.

Po šio vaizdo įrašo jį aplankė vietos aktyvistai. Putinistas nusprendė pasislėpti už motinos. Jis atsisakė išeiti į koridorių, bet prieš kamerą pasakė, kad gailisi dėl ankstesnių žodžių. Aktyvistai leido suprasti, kad motinos buvimas bute jį išgelbėjo nuo bausmės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(211)
(0)
(211)

Komentarai (16)