„Wagner“ smogikai rado naują veiklos nišą: skelbiama apie neįtikėtinus įvykius Maskvoje  ()

Putino „virėjas“ ir jo „Wagner“ smogikai pradėjo Maskvos terorą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvoje, prisidengę „Wagner“, pradeda veikti žmonės, kurie juodojoje rinkoje teikia paslaugas skoloms išieškoti.

Jevgenijus Prigožinas sulaukė „populiaraus pripažinimo“ Rusijoje: Maskvoje, prisidengdami naujais Rusijos Federacijos didvyriais, jie pradėjo „išmušinėti“ skolas.

Trys vyrai, apsimetę „vagneriečiais“, pareikalavo iš psichoterapeuto ir hipnologo Alberto sumokėti skolą, praneša „Baza“.

Viskas prasidėjo nuo to, kad prieš kelerius metus jis paskolino savo draugei Jekaterinai pusę milijono rublių, kad nufilmuotų kelionių laidą. Reikalai nesusiklostė, buvę draugai ėmė bylinėtis. Albertas pareikalavo grąžinti skolą.

Gruodį hipnologas laimėjo bylą, o jau sausio 11-ąją pas jį atėjo trys vyrai. Jie prisistatė „Wagner“ darbuotojais ir pasakė, kad Jekaterina Albertui nebėra skolinga. Be to, dabar vyras turi grąžinti buvusiai draugei 6 milijonus rublių.

 

Aiškindamasi situaciją mergina teigė su tuo, kas nutiko, neturinti nieko bendra. Anot jos, ji Albertui nieko nesiuntė ir netrukus pažadėjo pinigus grąžinti.

Maskvos policija situacijos kol kas nekomentuoja – visi „vagneriečiai“ iš nuteistųjų statuso perėjo į Rusijos Federacijos „didvyrių“ statusą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(5)
(37)

Komentarai ()