Neįtikėtina, Solovjovas tiesiog neteko žodžių: drėbė tiesą apie NATO ginklų pristatymą ir ką SSRS padarė Egipte (video)  (4)

Du Rusijos propagandistai susikivirčijo dėl to, kad negalėjo nuspręsti, su kuo iš tikrųjų kariauja Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jakovas Kedmi Vladimiro Solovjovo pokalbių laidos eteryje netikėtai išjuokė istorijas, kad Ukrainoje Rusijos Federacija neva kovoja prieš NATO. Ir laidos šeimininkas tam paneigti nerado žodžių.

Labai neįprastą Rusijos televizijos laidos ištrauką galima rasti „Ukraina 365" kanale.

Stalinistas J. Kedmi, kuris pastaruosius metus labai aktyviai palaikė agresiją prieš Ukrainą, staiga pradėjo sakyti tiesą. Jis sutriuškino V. Solovjovo pasakojimus, kad Ukrainoje Rusija neva kovoja prieš NATO.

„Volodia, ar norite kalbėti apie tankus? Ar norite kalbėti apie ginklų tiekimą? Aš tau pasakysiu! Kiek ginklų SSRS tiekė Egiptui ir Sirijai? Mūsų karininkai buvo kiekviename batalione. Sovietų armijos Generalinis štabas planavo savo operacijas. Niekada! Tai buvo karas su Egiptu. Ir Sovietų Sąjunga tiekė ginklus. Niekas nematė SSRS karo (prieš Izraelį – red.). Daugelis šalių tiekia ginklus bet kam, bet tai dar ne dalyvavimas kare. Net kai yra patarinėjama, tai nėra dalyvavimas kare. Kiekviename Egipto armijos batalione, prieš kurį aš kovojau, buvo sovietų karininkas. Bet tai buvo ne karas su SSRS. Niekas pasaulyje to nelaikė karu tarp Izraelio ir SSRS! - sušuko J. Kedmi.

 

V. Solovjovas bandė prieštarauti J. Kedmi, bet nerado tam įtikinamų žodžių. Retorika apie „karą su NATO" Ukrainoje Kremliaus propagandoje ėmė labai aktyviai skambėti, kai rusų kariuomenė pradėjo patirti sunkius pralaimėjimus Ukrainos fronte. Kremlius taip bandė paaiškinti savo karines nesėkmes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(207)
(1)
(206)

Komentarai (4)