Netikėta katastrofa JAV: sudužo ir užsiliepsnojo traukinys su itin nuodingais chemikalais - gyventojams uždrausta išeiti į lauką, skelbiami epiniai video (Video)  ()

Apvirto ir užsiliepsnojo apie 10 pavojingų chemikalų prikrautų vagonų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-05 Netikėta katastrofa JAV: sudužo ir užsiliepsnojo traukinys su itin nuodingais chemikalais - gyventojams uždrausta išeiti į lauką, skelbiami epiniai video (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinėse Valstijose įvyko didelio masto geležinkelio avarija: Ohajo valstijoje pavojingas medžiagas gabenęs traukinys nulėkė nuo bėgių ir užsidegė.

Apie tai praneša CNN.

Nelaimė įvyko šeštadienį. Prie Rytų Palestinos miesto sudužo prekinis traukinys su daugiau nei 100 vagonų. Iš 20 pavojingomis medžiagomis prikrautų vagonų 10 nuvažiavo nuo bėgių ir užsidegė.

Pranešama, kad kai kuriuose apverstuose vagonuose buvo vinilo chlorido – labai degios nuodingos medžiagos.

 

Dėl didelio gaisro ir grėsmės vietos gyventojų sveikatai valdžia nusprendė evakuoti gyventojus 1,6 kilometro spinduliu nuo nelaimės vietos. Kitiems miestelio gyventojams buvo uždrausta išeiti į lauką.

 

Tuo pačiu vietos valdžia tikina, kad tai tik atsargumo priemonės, nes oro tarša yra nereikšminga.

„Kalbant apie oro kokybę, nerimauti nėra pagrindo. Smarvė sklinda iš ugnies, bet tai neturi įtakos oro kokybei“, – sakė meras Trentas Conaway.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()