[Žinios trumpai] „Pavojingi įvykiai, nedelsdami palikite šalį“ – Prancūzija kreipėsi į savo piliečius Baltarusijoje  ()

Prancūzijos užsienio reikalų ministerija rekomendavo prancūzams skubiai palikti Baltarusiją dėl paaštrėjusios padėties Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-14 [Žinios trumpai] „Pavojingi įvykiai, nedelsdami palikite šalį“ – Prancūzija kreipėsi į savo piliečius Baltarusijoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos valdžia paragino savo piliečius nedelsiant palikti Baltarusijos teritoriją. Šalies užsienio reikalų ministerija to priežastimi vadina „naują Rusijos pradėtą ​​puolimą Ukrainoje“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Atsižvelgiant į Rusijos ginkluotą puolimą prieš Ukrainą ir Baltarusijos oro erdvės uždarymą, bet kokios kelionės į Baltarusiją formaliai nėra sveikintinos“, – perspėja departamentas.

 

Prancūzijos piliečiai į ES skatinami keliauti keliais, per vis dar atvirus sienos kirtimo punktus su Lietuva, Lenkija ar Latvija. Tikėtina, jog oficialusis Paryžius baiminasi, kad eskalacijos atveju Baltarusijos kaimyninės šalys uždarys savo sienas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(0)
(49)

Komentarai ()