Smogė Ukrainos 59-oji brigada: Donecke galingi sprogimai, į orą išlėkė slaptas amunicijos sandėlis (Video)  ()

Sunaikinto amunicijos sandėlio Donecke vaizdai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jakovo Gandziuko vardu pavadinta 59-oji atskira motorizuota pėstininkų brigada parodė sunaikinto amunicijos sandėlio Donecke vaizdus. Manoma, kad į taikinį buvo pataikyta šeštadienį, sausio 11 d.

59-osios brigados spaudos centras paskelbė vaizdo įrašą, kuriame demonstruojamos taiklaus pataikymo pasekmės. Vaizdo įrašas patvirtina, kad okupantai miesto pakraštyje, netoli nuo atliekų krūvos, organizavo šaudmenų sandėlį.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5917 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Netoli sandėlio matosi keli priešo technikos vienetai, tačiau įsibrovėlių nėra. Informacija apie žuvusius ir sužeistus okupantus dar neskelbiama.

Greičiausiai šaudmenų sandėlis buvo Donecko Petrovskio rajone. Šeštadienį, vasario 11 d., „Telegram“ kanalai pranešė apie sprogimus šioje miesto dalyje.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: